Forberedelse H for Facial Flushing

Alt som trengs er litt forlegenhet eller et glass rødvin for noen mennesker å oppleve flushing. Blodet styrter til ansiktet og kinnene ofte rødme i farge, ledsaget av en varm følelse. Men flushing kan ha en rekke andre kilder, noe mer alvorlig enn andre. Fra menopause til rosacea til elveblest, årsakene til ansikts flushing er mange og de behandlingene er forskjellige. Forberedelse H

Forberedelse H er en linje av produkter som brukes til behandling av hemoroider (hovne årer rundt endetarmen). Disse hevelsene kan forårsake kløe, smerte og ubehag, og er øm å ta på. Årsakene til hemorroider er diaré, anstrengelse - for eksempel tunge løft eller hoste, overvekt, og svangerskap eller fødsel. Forberedelse H er tilgjengelig i krem ​​eller stikkpille form og er kun indisert for behandling av hemoroider.
Myter og realiteter
p Det er mange begreper som sirkulerer på Internett og i populærkulturen som Preparation H er nyttig som et ansikt applikasjon, enten bidra til å redusere hevelse eller å få ned flushing. Disse, derimot, er helt usanne. Fremstilling H ganske ubehagelige lukter og har ingen dermatologisk anvendelse. Det var en gang antydet at levende gjær celle i Preparation H var nyttig for huden, men dette var en falsk påstand, og produktet har siden blitt omformulert slik at den ikke lenger inneholder ingrediensen.

behandlinger for Facial Flush
p Som nevnt tidligere, flushing kan ha en rekke årsaker, fra helt godartet til betydelig mer alvorlig. Bortsett fra enkle rødming, rosacea er den vanligste årsaken. Andre symptomer på rosacea kan omfatte midlertidige dannelse av tynne røde linjer på forsiden, samt fremkomsten av små kviser. I senere stadier, rosacea kan forårsake ubehag og føre til rhinophyma, en tilstand i hvilken nesen vises stor, oppsvulmede og er forsynt med tykke humper. Konsultere en hudlege for å finne ut mer om ditt ansikts flushing og hva slags behandlinger er tilgjengelige.

helse

· Slik forskning Medisinske tidsskrifter 
· Diett for Osteoporose Forebygging 
· Risiko for Sakkarin 
· Kan Angst Årsak ekstrem trøtthet? 
· En Spa i ditt eget hjem! 
· Effektive Teeth Whitening forslag 
· Svar Min helse Spørsmål: Hva Testing kan fortelle deg 
· Hvordan holde My PSA Lav 
· Om Vitamin B-12 
· Lifestyle Lift Informasjon