Behandling for asbest eksponering

I 1930 ble asbest populær som en eiendom som brukes i mange produkter over hele USA og rundt om i verden. Dessverre, asbest nivåer av konsentrasjon i disse produktene langt overskredet de normale trygge grenser og farene ved asbest ikke var så kjent. Dette har resultert i mer enn 1,3 millioner amerikanere som er rammet av yrkesrelatert eksponering for asbest på jobbene sine. Det er anslått at 10 000 amerikanere dør årlig av kreft i forbindelse med asbest. Definisjon

Asbest er en fin tynn fiber som ikke kan ses med det blotte øye. Det er et naturlig mineral som finnes i jord og stein i enkelte områder av USA. I løpet av 1940-1980 asbest ble ofte brukt som isolasjon i boliger og kontorer samt i taktekking, sement rør og flislegging av bygninger.
Fakta

Ifølge Agency for giftige stoffer og Disease Registry (ATSDR), 27 millioner amerikanere arbeidere hadde yrkesmessig eksponering for asbest under 1940-1980 som kan resultere i helserelaterte problemer. Eksponering for innånding av farlige nivåer av asbestfibre over et lengre tidsrom vil føre asbest sykdom. Sykdommer relatert til asbest eksponering kan ikke vises i 15 til 40 år etter første eksponering.
Risks

Ifølge Mesothelioma informasjon Treatment Center, folk i høyest risiko for asbest eksponering omfatter elektrikere, bygging og vedlikehold arbeidere. Også inkludert er verftets ansatte, automotive arbeidere, gruvearbeidere og brannmenn. Familiemedlemmer er i faresonen for passiv eksponering for asbest gjennom kontakt med klær og utstyr av arbeidstakere. Den primære sykdommer forårsaket av langvarig eksponering for asbest fiber inkluderer asbestose, lungekreft og mesothelioma.
Behandling for Asbestosis

Asbestosis er en kronisk lungesykdom uten total kur. Det første skritt i behandling av asbestose er øyeblikkelig stans av eksponering for noen form for lunge irriterende, inkludert asbestfibre og røyking. Bor i rene omgivelser og praktisere god hygiene er av største betydning for asbestose lider. En årlig influensa vaksinering vil være foreskrevet for å beskytte mot lungebetennelse og bronkitt. I noen tilfeller kan antibiotika være foreskrevet hvis en lunge infeksjon er til stede.
Behandling for Lung Cancer

behandlingstilbud for lungekreft er kjemoterapi, strålebehandling og foto -dynamisk terapi eller kirurgi. Kjemoterapi narkotika brukes til å ødelegge kreftceller. Strålebehandling bruker høye doser av stråling til å ødelegge kreftceller, mens foto-dynamisk terapi bruker en spesiell kjemisk og laser lys for å ødelegge kreftceller. Kirurgi innebærer fjerning av en liten del av lungen, en flik av lunge eller en hel lunge.
Behandling for Mesothelioma

behandlingstilbud for mesothelioma ligner til behandling av lungekreft. Kirurgi er vanligvis den behandling som velges og det innebærer omfattende vevs-reseksjon som kan omfatte fjerning av brystet foring og i noen sjeldne tilfeller fjerning av en del av membranen (muskelen under lungen). Nøkkelen til å behandle asbest sykdommer er tidlig diagnose som vil resultere i en bedre prognose.

helse

· Alle naturlige måter å kurere Ringing Ears 
· Hva slags mat gjør deg feit? 
· Årsaker til Ensidig magesmerter 
· Unn polycystisk ovariesyndrom uten medisiner 
· Tips til foreldre om hvordan å hjelpe sine barn Wear Contact Lens 
· Hvordan holde My Arm Cast Dry 
· Kan du ha en normal periode og være gravid? 
· Akutt tyreoiditt Symptomer 
· Hvordan vekke hjernen din 
· Hvordan Detox leveren & Colon