Kan Folk Kontrakt kennelhoste?

De fleste hundeelskere er klar over hva kennelhoste er. Det er en alvorlig bekymring for hunder i alle former og størrelser, men det kan også være av interesse er den potensielle fare det kan medføre for mennesker. Leger og forskere er revet om kennelhoste er overførbar til mennesker, men uansett, kan det behandles enkelt med medisin. Hva er kennelhoste?

Kennel hoste er mer anerkjent kjent navn for de vanligste øvre luftveier problem hos hunder, tracheobronchitis. Sykdommen vil infisere et meget stort antall hunder i hele sin levetid over hele verden. Kennel hoste begynner ofte med en tørr hacking hoste, etterfulgt av gagging og en vassen nese utslipp. Milde tilfeller sjelden selv trege hunder ned, og de fortsetter å spise, drikke og være aktiv som før. Mer alvorlige tilfeller kan eskalere til symptomer som feber, lungebetennelse, slapphet og i noen tilfeller død.
Menneskelig Risk

En av de vanligste agenter som forårsaker tracheobronchitis er Bordetella bronchiseptica. Bordetella bronchiseptica har vært knyttet til luftveisinfeksjoner hos noen mennesker, spesielt dem som er merket med høy risiko, de med svekket immunforsvar, gravide kvinner og barn. Ikke alle forskere er overbevist om at sykdommen kan overføres til mennesker, med bevisene uklart hvorvidt det faktisk kommer fra eksponering for hunder.
Prevention

Den beste måten å hindre eksponering av mennesker er å hindre eksponering for en hund. Den vanligste metoden for overføring er fra hund til hund, spesielt i valper, og ofte kommer fra eksponering i kenneler eller boarding etablissementer. Dyr skal vaksineres, selv om det bør forstås at vaksiner sjelden gir fullstendig beskyttelse. Minimere kontakt med andre hunder er en ekstra forebyggende tiltak.
Behandling

behandling for både mennesker og hunder er veldig lik. De mest vanlige milde og former av sykdommen er vanligvis behandles med antibiotika, men i mange tilfeller er hoste midler brukes til å styre de milde symptomer. Alvorlige tilfeller blir umiddelbart foreskrevet antibiotika. Steroider og hoste suppressants er ikke brukte på de mest alvorlige tilfeller som de kan faktisk hemme den naturlige immunsystem evne til å bekjempe sykdommen og kan føre til mer alvorlige sykdommer som lungebetennelse.
Konklusjon

Kennel hoste er et viktig anliggende for både hunder og mennesker. Uansett hva årsaken er eller overføring kilde, er dette en luftveissykdom som bør tas svært alvorlig. Dersom en sak blir påvist, bør det bli riktig behandlet så snart som mulig.

helse

· Forbedre Brain minne med naturmidler og kosttilskudd 
· Tips om å lage mat til kreftpasienter 
· Autisme Stimulering Aktiviteter 
· Gratis Online Anger Management Aktiviteter 
· Kolon Renset: Slik bruker Kolon Renset Effektivt 
· Vedvarende Neck Pain 
· Hva er årsakene til forstørret binyrene? 
· The Secret til å leve med allergier Del 8: Topp Allergy Relief Steps for hjelp …
· Har du problemer med å bli gravid? 
· Førstehjelp HLR Trening