Forskjellige typer Albuterol Sulfate Inhalers

Albuterol sulfat avmålt dose inhalatorer (MDIs) er mye brukt i behandling av astma og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS), som omfatter emfysem og kronisk bronkitt. Albuterol sulfat reduserer bronkial spasmer, og dermed gi midlertidig hjelp med kortpustethet og pustevansker. De håndholdte inhalatorer gi rask levering av medisiner til pasienten. Typer
p Det er to typer inhalatorer: hurtigvirkende redning inhalatorer og vedlikehold inhalatorer. Rescue inhalatorer bidra til å åpne opp luftveiene ved et astmaanfall. KOLS-pasienter kan bruke dem til å forebygge eller lindre et anfall av åndenød. Vedlikehold inhalatorer som Atrovent bidra til å forebygge astma angrep.
Albuterol

Albuterol, også kalt salbutamol, er en redning inhalator. Abuterol gir kort bronkodilatasjon, som varer i fire til seks timer. Inhalatoren kan brukes til å lindre symptomene når de oppstår, og for å hindre dem i situasjoner hvor de sannsynligvis vil oppstå, for eksempel før trening.

Felles merkenavn for Albuterol MDIs er ProAir, Proventil, Asthalin, Ventorlin og Ventolin.
CFC v HFA

I 2005 beordret det amerikanske Food and Drug Administration som innen 31. desember 2008 ble samtlige inhalatorer, inkludert Albuterol og ipratropium bromide (Atrovent), som inneholder drivstoff klorfluorkarboner (KFK) ville bli forbudt i USA. Alle produkter som inneholder KFK ble forbudt fordi drivstoffet er tenkt å bryter ned ozonlaget, forårsaker økning i tilfeller av hudkreft. Tidligere ble KFK lov til å brukes i slike medisinske produkter som Albuterol inhalatorer.

Nå, derimot, har KFK inhalatorer blitt utestengt også, og har blitt erstattet av inhalatorer med hydrofluoralkan (HFA), eller HFA pluss etanol , som drivmiddel.
Klager

En umiddelbar klage fra brukerne er at KFK-Free inhalatorer er alle solgt som merkenavn og er betydelig dyrere enn generisk CFC inhalatorer. Generiske versjoner er ikke forventes å være tilgjengelig i USA i flere år.

En mer alvorlig klage er at mange astma og KOLS-pasienter er å finne de nye inhalatorer ineffektive og selv usikre. Ifølge SaveCFCinhalers.org, en grasrotorganisasjon gruppe organisert for å begjære regjeringen til å gjenopprette godkjenning av KFK, "Det er betydelig anekdotiske og klinisk bevis for at HFA redning inhalatorer er ikke like sikker og effektiv som KFK redning inhalatorer er." Gruppen hevder at de HFA inhalatorer ikke er testet tilstrekkelig og at mange mennesker har lidd bivirkninger fra deres bruk.
Defenses

forsvarere av nye inhalatorer, herunder American Lung Association, insisterer på at de er trygge og effektive og at pasientene må være sikker på at de bruker inhalatorer riktig.

Ifølge Norman H. Edelman, MD, administrerende medisinsk offiser av American Lung Association, den eneste signifikant forskjell mellom de inhalatorer er utskifting av HFA for CFC gass for å drive tåke av Albuterol inn i luftveiene.

"Som personer med astma overgang til HFA inhalatorer de kan legge merke til små forskjeller. Noen pasienter beskriver HFA inhalator tåke som mindre kraftfull og varmere enn en CFC inhalator, men fordelen av medisinen er den samme, "Dr. Edelman sa. "Dette er en god mulighet for pasienter å snakke med sin lege om deres astma behandling og hvordan du skal bruke og rengjøre en HFA inhalator fordi det er på tide å gjøre endringen til KFK-frie inhalatorer."

helse

· Hvordan Beregn Biorhythm Index 
· Depresjon og Fall forebygging hos eldre 
· Hoppetau og fordelene 
· Slik unngår du at Hypogonadisme 
· LDL kolesterol - Hva du kan gjøre for å redusere Levels 
· Hva er årsakene til migrene Hodepine og Blood Sugar? 
· Capsicum Fakta 
· Hva Er Cure Valuta Kjønnsvorter? 
· Utdanning for pasienten med Herpes zoster 
· Om årsakene til rektal blødning når du tørker