RLS Drug Side Effects

Restless legs syndrome (RLS) er en nevrologisk tilstand som kjennetegnes av ubehagelige følelser i beina, vanligvis oppstår når den lidende er sliten eller hvile. De medisiner som er foreskrevet for RLS kan ha betydelige bivirkninger. Dopaminagonister

Den primære klassen av medisiner foreskrevet for RLS kalles dopaminagonister. En dopaminagonist stimulerer reseptorer i hjernen som normalt ville svare til kroppens naturlig produsert dopamin. Disse stoffene har vist seg å ha en høy suksessrate for de med moderat til alvorlig RLS.

Risikoen for dopaminagonister kan, for noen pasienter, oppveier fordelene. Den vanligste av disse bivirkningene er kvalme og svimmelhet.

En mindre vanlig, men langt mer drastisk, bivirkning av dopaminagonister er tvangsmessig atferd. Dette oftest manifesterer som spilleavhengighet, selv om noen har opptrådt i ekstreme måter rundt sex eller spise, så vel. En 2005 studie ved Mayo Clinic inkluderte en kvinne med ingen historie med gambling som mistet mer enn hundre tusen dollar når hun gikk på en dopaminagonist. Disse bivirkningene kan ta ca ni måneder for å presentere seg selv.

Dopaminagonister er vellykket for de fleste av RLS lider, men også de som har hatt gode erfaringer med dem kan bli påvirket av en urovekkende trend. Dette er en prosess som kalles silikonpupper, der medisiner enten opphører å være effektiv eller, for en tid, fører til symptomene forverrer seg.

Levodopa og karbidopa er i en litt annen klasse som kalles dopamin forløpere. Risikoen for styrking er høyere med disse stoffene.
Benzodiazepiner

Benzodiazepiner er psykoaktive medisiner som brukes til å behandle angst og søvnløshet, blant andre plager. De fungerer ved å trykke på sentralnervesystemet. De er foreskrevet i noen tilfeller for RLS pasienter, særlig de som lider av søvnproblemer som følge av tilstanden.

Benzodiazepiner årsak søvnighet som ofte vedvarer inn i neste dag, og skaper en "omtumlet" sensasjon. De kan også føre til betydelig nedgang i sexlysten, og kan øke risikoen for fall hos eldre pasienter. Denne klassen av legemidler har også en høy risiko for avhengighet, omsorg må tas for å regulere doser

Opioider

opioider som oksykodon og kodein er. noen ganger foreskrevet der RLS pasienter opplever smerte. Disse kan gi bivirkninger som svimmelhet, kvalme og forstoppelse. Den største risikoen med opioider, er imidlertid avhengighet.
Anticonvulsants

Neurontin og andre antiepileptika kan være nyttig for RLS pasienter som opplever krypende sensasjoner eller andre svært ubehagelig følelser i sine ben. Som andre RLS narkotika, disse kan forårsake svimmelhet og neste dag døsighet.
Iron Therapy

De fleste RLS lider nytte av å ta jerntilskudd for å øke nivået av jern i kroppen. Dette skyldes at jern er nødvendig for utnyttelsen av dopamin. I noen tilfeller kan øke jern nivå eller lindre anemi være alt som trengs for å fullstendig utrydde RLS symptomer. For andre, økende jern gir bare beskjeden lettelse.

Iron kosttilskudd vanligvis føre til forstoppelse. Mange leger anbefaler sammenkobling medisinen med en krakk mykner.

helse

· Myter og fakta om AIDS 
· Hva er en blodoverføring? 
· Hjelp Fight Respiratory Problemer med Horehound Herb 
· Hvordan velge en god massasje terapeut 
· Bivirkninger av Osteophase 
· Hvordan takle en Broken Rib 
· Hva du kan gjøre med skiftarbeid Sleep Disorder? 
· Vi presenterer den mest innovative Anti-Aging Technology Tilgjengelig 
· Michigan Reseptbelagte overvåkingsprogrammer 
· Hvordan behandle en Mørbanket Sole