Hva er Tegn og symptomer på Schlatters?

Schlatters påvirker ungdommenes knærne i løpet av sine vekstfaser. Det er mer vanlig hos aktive barn, spesielt de som er involvert i idrett eller andre fysiske aktiviteter. Sykdommen oppstår når bein vokse raskere enn muskler og leddbånd. Aktive ungdommer, som bruker sine muskler mer enn andre barn, har flere problemer på grunn av den ekstra innstramming de opplever. Sykdommen er svært behandles, spesielt hvis de tegn og symptomer er lagt merke til tidlig. Symptomer er ofte forveksles med andre tilstander, som for eksempel forstuinger. Behandling omfatter hvile, is, støtter, medisiner eller kirurgi for alvorlige tilfeller. Forstadier til å se etter

Aktive ungdommer i alderen 10 og 15 er mer utsatt. Gutter er mye mer sannsynlig å utvikle sykdommen enn jenter. Ungdom som opplever trange quadriceps eller hamstring muskler er mer utsatt for Schlatters. Stramme muskler alene er ikke et tegn eller symptom, men tetthet som skjer før den knesmerter utvikler kan være en indikator på at barnet har sykdommen.
Smerter og hevelse

Smerte er det vanligste symptomet på Osgood-Schlatters. Hevelse kan oppstå under kneet, på forsiden av leggen. En sitteknuten kan utvikle som er øm å ta på. Den knesmerter blir vanligvis mer alvorlig med fysisk aktivitet. Streng aktivitet, som løping og hopping, forårsaker mest smerte. Hvile og begrensning av aktivitet bedrer nivået av ubehag. Osgood-Schlatters kan påvirke ett eller begge ben, og smerte kan variere fra mild til alvorlig.

Fysisk Eksamen

Andre kne forholdene har mange lignende tegn og symptomer. En lege kan se definitive symptomer på Osgood-Schlatters under en fysisk undersøkelse. De bruker ofte en x-ray for å prøve og se etter hevelse av tibia tubercle. Men ikke røntgenbilder ikke alltid vise skade. Disse x-stråler kan også brukes til å eliminere eventuelle andre mulige årsaker til smerte og hevelse.

helse

· Sykdom Model of Alcohol & Drug Abuse 
· Hvordan kvalifisere seg for Medicaid Fordeler 
· Autisme tegn hos spedbarn 
· Hvordan bruke funksjonshemmede Walkers 
· Hva er den langvarige Påvirker & Symptomer på Lyme sykdom? 
· Hvordan å jogge en Brain 
· Hva er en Seaweed Wrap? 
· Å leve med en Teeth Guard 
· Hva er meningen med kunstig prevensjon? 
· Hvordan rense lymfesystemet