Invisalign Rengjøring

Invisialign ® er et populært alternativ til tannregulering hvor en flyttbar og tilpasset plast apparatet blir brukt til å rette tennene. Med Invisalign, de poking og prodding av metall ledninger samt irriterende, stygge parentes er en saga blott. Men aligners må rengjøres regelmessig for å unngå i skjemmende misfarging og lukt. Invisalign rensesystem

Align Technology Inc., selskapet bak Invisalign ®, selger også Invisalign Cleaning System ®, et sett med forhåndsdefinerte "krystaller" som slår inn en soaking rengjøring middel som fjerner plakk og overflødig rusk fra aligners.

Den største ulempen er imidlertid sin pris. Koster omtrent en dollar om dagen, kan det koste oppover på $ 750 for dem som må bære Invisalign ® lang sikt.
Tannbørste

hjelp av en soft- børste oppfordres til å hjelpe til med rengjøring av Invisalign ® aligners, men tannkrem bør ikke brukes. Tannkremer inneholder ofte en rekke slipemidler som kan føre til riper og estetiske mangler i aligners. I stedet kan rent vann eller en blanding av vann og oppvaskmiddel rengjøre aligners effektivt uten å skade overflaten.
Soaking Solutions

Ifølge Animated- Teeth.com, er det en rekke av soaking løsninger som kan være effektivt brukes til å rengjøre aligners. Før du bruker noen av dem, men det anbefales at du følger instruksjonene nøye, og pass på å skylle av eventuelle leftover rengjøringsmiddel før du legger aligners tilbake inn i munnen din.
SonicBrite /Retainer Brite

Disse to er kommersielle rengjøringsmidler som fungerer mye på samme måte som Invisalign Cleaning System ® ennå på en mye billigere pris. I tillegg til soaking løsning, både av selskapene tilbyr en vibrerende bad som forbedrer effektiviteten av løsningen.
Protese Renseprodukter

Kommer i en rekke former (tabletter, pulver, krystaller og skum), sprudlende protese rengjøring produkter er en svært kostnadseffektiv måte å rengjøre aligners. I tillegg til en oksiderende forbindelse som fjerner flekker og dreper mikroorganismer, har de også vanligvis inneholde et chelaterende (tannstein fjernet) middel og en rekke andre egenskaper, slik som vaskemidler, enzymer, fargestoffer, smaksstoffer og parfymer.

Hjemmelaget Rengjøring Solutions

Den billigste måten å rengjøre aligners er gjennom en rekke hjemmelagde fortynnede løsninger. Hydrogen peroxide, blekemiddel eller eddik blandet med vann har alle vist seg å være effektive rensemetoder. Som alltid vil legge en vibrerende bad til mix forbedre effektiviteten av renhold metode du velger.

helse

· Overtrening, eller hvorfor Arent jeg bli bedre? 
· Omsorg for eldre hjemme kontra sykehjem 
· Kan Fordøyelsesproblemer Årsak hjerte hjertebank? 
· Røyking og sykdommer 
· Hva er IgE nivåer? 
· Hvordan finne de genetiske årsakene til hjertesykdom 
· Hvordan finne plasma donasjon Steder 
· Diet Induced Acid Reflux 
· Lose Fat Alltid Fast 
· Hvordan redusere kalorier for å gå ned i vekt