Dental Emergency Protocol

Som med alle medisinske kriser, anbefales det at du søker riktig legehjelp så snart som mulig. Tennene er lik bein. De har levende vev inne. Mindre skader som en chip er kosmetisk og kan vente til en avtale. Men trenger store skader som en brukket tann hvor massen er synlig umiddelbar oppmerksomhet. De fleste akuttmottak har noen form for tannlege på vakt og de fleste tannleger har nødinstruks med sin svartjeneste. Basic Protokoller
First Aid

Hold den skadede området rent, skyll med varmt vann om nødvendig. Hvis blødning, pakke det tett med gasbind eller gasbind-aktig materiale. Holde trykket på såret. Hvis en tann eller del av en tann har løsnet, legg tannen i kald melk eller tann konserveringsmiddel. Hvis den er skitten, skyll med varmt vann, men ikke fjern eller berøre noen vev. Produkter for smerte bør være Ibuprofen-basert eller Paracetamol-basert. Unngå aspirin.
Bløtvev skader
Mouth skade p Hvis et lite fremmedlegeme i munnen, fjern det. Bruk tanntråd. Hvis det ikke mellom tennene, bruke pinsett. Skyll med varmt vann. Hvis skaden er blødning, press med ren klut til den stopper. Hvis det ikke stopper, eller du har mistanke om beinbrudd (for eksempel kjeven) ikke flytte den skadde munnen. Gå til legevakten. Bruk en kald komprimere til å holde ned hevelse.
Pain Control
Medisinering

Aldri gni smertestillende medikamenter direkte mot skade, det brenner vev. Oral bedøvelsesmiddel er OK for midlertidig smertelindring, men bør ikke brukes over lengre tid, og aldri på åpne sår. Hold hevelsen ned med kalde omslag eller is. Ikke plasser isen direkte mot den skadede vevet inne i munnen. Sprukne tenner kan forårsake smerter og bør bli sett av en tannlege for å forebygge nerve og rot skade, men er vanligvis ikke alvorlig nok til å besøke legevakten.
Kjeveortopedi
Dentures

mindre kutt og skrubbsår er normalt for kjeveortopedi. De fleste problemer kan løses midlertidig. Poking ledninger kan være forsiktig skjøvet tilbake med en blyant viskelær eller ved å dekke enden med voks. Ved skade på bløtvev oppstår, skyll med varmt vann. Hvis skaden er blødning, se Grunnleggende Protokoller delen. Hvis skade oppstår til kjeveortopedi og forårsake alvorlige skader, søke øyeblikkelig dental hjelp. Gå til legevakten hvis det er nødvendig.
Pet Protokoller
Hold forsiktig.

Vær forsiktig når undersøke munningen av et dyr som hadde det vondt. Selv milde dyr vil motstå, så bevege seg sakte. Hvis skaden er kosmetisk, det kan bli ignorert. Dersom skaden er stor, så en veterinær bør sees så snart som mulig. Soft tissue skade, hvis mindre, vil leges på egen hånd. Store skader vil trenge legehjelp. Holde dyret rolig. Ikke legg press på munnen, eller bruke en munnkurv. Dyret kan reagere.

helse

· Kan jeg tjene penger med MonaVie? 
· Hvordan Crest Whitestrips kan hjelpe 
· Kirurgisk fjerning Vorter 
· Opprettholde et sunt kosthold mens du nyter Chinese Cuisine 
· Passivt bevegelsesutslag øvelser for skulderen etter operasjonen 
· Hvordan å opprettholde Normalitet Etter en Hysterectomy 
· Hvordan velge Vekttap Plan 
· Nikotin Pros & Cons 
· Risiko for Facelifts 
· Aktiviteter for Assisted Living eller Personal Care Beboere