Job Description av en Labor levering Nurse

Det har vært en betydelig økning i antall ledige jobber i det medisinske feltet i løpet av de siste tiårene, og det er ingen tegn på at denne trenden vil endre seg i overskuelig fremtid. Dette gjelder spesielt for arbeidskraft og levering sykepleiere fordi det er et økende behov for sykepleiere og andre medisinske fagfolk opplært til å ta vare på gravide kvinner og deres spedbarn. Utdanning /opplæring

arbeidskraft og levering sykepleier er pålagt å ha en knytte grad eller en bachelorgrad i sykepleie, en gyldig sykepleier (RN) lisens og de riktige sertifiseringer for neonatal omsorg (som påkrevd arbeidsgivere).
Ansvar

arbeidskraft og levering sykepleier kan være nødvendig å administrere medisiner, indusere arbeidskraft, overvåke fosterets hjertefrekvens, arbeid med leger å designe et spedbarn levering planlegger og utfører andre lignende oppgaver.
Lønn

Som i 2008, kan lønnen for en arbeidskraft og levering sykepleier varierer mellom $ 42,000 til $ 87,000 i året, men de fleste arbeidskraft og levering sykepleiere gjøre mellom $ 43 000 og $ 63 000 i året.
Typer

Noen arbeidskraft og levering sykepleiere kan håndtere et bestemt område av svangerskapsomsorg som antepartum sykepleiere (svangerskapskomplikasjoner), sirkulerer sykepleiere (omsorg for C-seksjonen pasienter) og postpartum sykepleiere (omsorg for senere leveranser).
Work Steder

Arbeiderpartiet og levering sykepleiere er vanligvis ansatt i sykehus fødeavdelinger, men de kan også være ansatt i birthing sentre, helsestasjon, OB /GYN kontorer og fødselspermisjon sentre.

helse

· Hva er noen av fremskritt i Fitness klubbene i de siste årene? 
· Hva som forårsaker en vikene 
· Instruksjoner for bruk av en Hoyer Lift Sling 
· Om Initial Notice of Cobra rettigheter 
· Skadelige stoffer i Smoking 
· Hva er klinisk depresjon? 
· Natural Cure For Prostata Disorders 
· Hvordan Stopp Bed Bugs Fra Sprer 
· Hvorfor Curb Your karbohydratinntaket? 
· Hvordan få en Six Pack i en uke The Easy Way