Behandlinger for babyer med astma

Astma er en medisinsk tilstand som fører til at luftveiene og lungene til å bli irritert og betent, noe som gjør det vanskelig å puste. Det kan være spesielt skremmende for foreldrene å vite at deres baby kan ha astma. Men de fleste gjør godt med riktig pleie, lege veiledning og medisinering. Forekomsten av astma hos spedbarn og barn er økende i USA, selv om grunnen til dette ikke er helt forstått. Lindring medisiner

Noen astma medisiner er gitt til babyer for å gi rask lindring av symptomene de har for øyeblikket. Spedbarn vanligvis inhalere medikamenter gjennom en maske, som er festet til enten en oppmålt dose inhalator (MDI) eller en maskin som kalles en forstøver. MDIs levere en dosering av medisiner i aerosol form i bare noen få åndedrag. Nebulizers slå av flytende legemidler til en damp som inhaleres, og de må brukes i flere minutter av gangen. Disse behandlingene bør stoppe et astmaanfall i løpet av få minutter, selv om de også fører til små å bli hyper. Albuterol er den vanligste av de quick-reliever medisiner.
Forebyggende medisiner

kortikosteroider i muntlig form er den andre typen medisiner som brukes til å behandle barn med astma. De er gitt for å hindre, i stedet for å lindre, symptomer. Forebyggende medisiner er vanligvis ikke brukes hvis tilstanden er mild. De må tas hver dag, uansett om symptomer er til stede. Det tar en måned eller så for dem å bli effektive. Kortikosteroider er en type steroid som virker ved å hindre betennelse i bronkiene, som igjen minsker astmaanfall samt symptomer som tungpustethet. Med orale kortikosteroider, bør hurtigvirkende lindring medisiner må brukes sjeldnere.
Eliminere Triggers
p Hvis astma er knyttet til allergener, eliminere utløser fra miljøet kan bidra til å forebygge symptomer. Dette betyr ofte ikke ha husdyr eller i det minste å holde dem i en ikke-teppe område av huset som er bort fra babyen. Støvmidd er en annen vanlig trigger. De kan minimeres ved hyppig rengjøring av hjemmet, og vask alle sengetøy og utstoppede leker i varmt vann. Sørg for at babyens madrass er en modell som er gjennomført for å redusere allergener og, om mulig, bli kvitt tepper. Hold barnet borte fra sigarettrøyk.
Legebesøk

babyer som har astma bør planlegges for regelmessige legebesøk. Typer medisiner og dosering mengder kan være nødvendig å justere flere ganger for å finne den beste passform. Det er viktig for legen å kunne overvåke fremdriften, fordi den ideelle behandlingsregimet vil være forskjellig over tid. Babyer vokser og endres raskt, og så kan deres astma symptomer, blir mer eller mindre alvorlig som de blir eldre. Det er heller ikke uvanlig at symptomene å forandre seg dramatisk med årstidene.
Utdanning

Foreldre må lære å gjenkjenne og håndtere sine spedbarnets astmasymptomer. Dette er en annen ting som legen din kan hjelpe deg med. Det er viktig å vite hva du skal se etter når du overvåke babyens pustebevegelser, slik at medisiner er gitt til rett tid. Spedbarn, og selv småbarn, kan ikke si til noen at de trenger behandling. I tillegg må foreldrene vite retningslinjer for når de skal lage en lege avtale eller gå til legevakten.

helse

· Bedre Digestive System Enhanced på flere måter! 
· Nerven Behandling 
· Apple a Day Diet Plan 
· Hvordan velge en Medicare helseplan 
· Hvordan komme seg fra ACL Kirurgi 
· Hvordan Crest Whitestrips kan hjelpe 
· Hvordan gjøre det Apple Cider Eddik Diet 
· Hvordan ta vare på Sterkt tørre hender 
· Hvordan bruke gurkemeie for å redusere betennelse og smerte 
· Plateepitelkreft Lung Cure