Skal man gi et spedbarn Vitaminer med fluor?

Hvis din barnelege er bekymret for at barnet ikke får tilstrekkelig ernæring, kan han eller hun anbefaler at du gir en multivitamin med fluor. Multivitaminer har mange viktige mineraler og vitaminer som kan være mangler fra barnets kosthold. Fluor er gitt som en måte å forebygge tannråte. Men det er bekymring for at det å gi et spedbarn en multivitamin med fluor er ikke trygt. Typer

Multivitaminer med fluor markedsføres under navn som Poly Vitamin med fluor, er Poly-Vi-Flor, Tri-Vi-Flor og Soluvite F. Det finnes i både flytende og chewable former. Det vil vanligvis være anbefalt at barnet gis en daglig dose som kan tas med en liten mengde mat, juice, morsmelkerstatning eller morsmelk.
Farer

Hovedformålet med multivitaminer med fluor er at barnet kan utvikle en tilstand som kalles fluorose. Denne tilstanden kan oppstå i løpet av årene som et barn vil utvikle tenner, vanligvis i alderen mellom 1 og 4. Det kan føre til permanent skade på barnets tenner og potensielt andre celler i kroppen. Fluorose oppstår når et barn bruker for mye fluor. Ammende kvinner bør også være forsiktig med å ta en multivitamin med fluor siden fluor kan passere gjennom morsmelk og bli fortært av barnet.
Egenskaper

Sjefen symptom på fluorisis er misfarging på tennene. Du kan legge merke til hvite striper på tvers av emaljen på spedbarnets tenner. Emaljen kan også føle ru å ta på. Hvis du legger merke til disse, slutte å gi barnet den multivitamin med fluor og kontakte legen din.
Hensyn

En multivitamin med fluor er vanligvis bare anbefales når mengden fluor i ditt område drikkevann er ikke tilstrekkelig. Vanligvis er 0,6 deler per million eller høyere en tilstrekkelig mengde og vil ikke kreve at barnet har fluor tilskudd. Din byens vann-avdelingen kan fortelle deg nøyaktig hvor mye fluor finnes i din vannforsyning. Hvis beløpet er tilstrekkelig, vil legen sannsynligvis anbefale en multivitamin som ikke inneholder fluor.
Warning

Pass på at du følger doseringen instruksjonene fra legen din hvis du skal gi barnet en multivitamin med fluor. Unngå også å la barnet å bruke tannkrem og dental produkter med fluor under tilskudd. De bør spesielt unngå å svelge tannkrem. Imidlertid bør fluor ikke være helt forbudt siden det hindrer tannråte når det tas ved anbefalte doser.

helse

· Hvordan behandle Stick Fast Lopper med olivenolje 
· Hva er de langsiktige virkningene av lavt blodsukker ? 
· Grunner for strøm, ører 
· Hvordan behandle og forebygge strekkmerker etter brystkreft Implant 
· Hjemmelaget excema Remedy
· Medisinsk Selskaper Bruk Excel-stil Medical Spreadsheets Online 
· Hvordan takle Kneproteseoperasjon 
· Liste over Sakte digestable karbohydrater 
· Kryss Bug Identification 
· Hva er Labyrinthitis?