Typer av minipiller

Mini-piller er piller som inneholder det syntetiske hormonet gestagen, men ikke inneholder østrogen eller andre hormoner. Disse pillene er ment for forebygging av svangerskapet og er vanligvis tatt av kvinner som ikke tar p-piller som inneholder mer enn ett hormon eller høyere doser av hormoner. Micronor

Micronor er et merkenavn for en type mini pille. Denne pillen hindrer graviditet ved å forårsake slimet i livmorhalsen å tykne, noe som gjør det vanskeligere for sædcellene å svømme opp livmorhalsen til å møte med egget. I tillegg hindrer denne pillen eggløsning i omtrent halvparten av sykluser av kvinner som tar den. Det påvirker også andre hormoner som er relevante for reproduksjon samt fører til endringer i egglederne og livmor fôr.
Nora-BE

Nora-BE er en annen type mini-pillen. Som Micronor, er det ment å forhindre graviditet og fungerer på en lignende måte å Micronor. Nora-BE samt andre minipiller er vanligvis tatt av kvinner som ikke tåler p-piller med mer enn ett hormon i dem. Den vanligste andre hormon i p-piller er østrogen, og mange kvinner er i stand til å ta piller som inneholder østrogen.
Nor-QD

annen progesteron -bare minipillen er Nor-QD. Minipiller som Nor-QD og andre også jobber ved å bremse bevegelsen av egget gjennom egglederen, og dermed gjør det mulig at egg og sperm vil miste levedyktighet før de møtes. Egget er bare levedyktig i ca 48 timer etter eggløsning før det ikke kan bli befruktet. Likeledes er sperm eneste bevegelige eller fruktbar i to til tre dager før den vil være ute av stand til å befrukte egget.
Hensyn

Alle tre av de ovenfor nevnte piller må tas på nøyaktig samme tid eller så nær det som mulig hver dag. Mangler en pille, tar det mer enn tre timer senere enn vanlig, eller starte en ny pakke sent vil øke graviditet sjanser. Hvis noen av disse forekommer, må du bruke back-up prevensjon for de neste to dagene hver gang du har samleie. Dette er noe du må vurdere om du lever et aktivt liv som ikke eller kan ikke forholde seg til en fastsatt plan eller ofte avviker fra planen.
Advarsler

Som alle p-piller, minipiller bære risikoen for blodpropp, som kan være høyere hvis du røyker. Du bør ikke røyke og ta p-piller, selv minipiller. Minipillen også bærer en risiko for hjerneslag oppstår. Tåkesyn, sløret tale og svakhet eller nummenhet på en side av kroppen er alle tegn på et slag, og du bør søke umiddelbar oppmerksomhet.

helse

· Hvordan forstå Vital Signs 
· Laser Hårfjerning I Toronto 
· Bygge muskler Up And bedre utvalg av bevegelse Med Kettleballs 
· Forskjellen mellom ADD og ADHD hos voksne 
· Informasjon om Rabies 
· Brainwave Mind Voyages - forstå hvordan fungerer det 
· Bivirkninger av asbest 
· Fat Loss og trening: Fakta og tankefeil 
· Hva er de negative effektene av datamaskiner? 
· Tips om å overvinne en frykt for offentlige taler