Hvordan Donate jeg egg i Seattle, Washington?

Kvinner som er infertile eller, uansett grunn, er i stand til å unnfange stole på egg givere til å hjelpe dem å unnfange et barn. Kvinner som er interessert i å donere eggene sine i Seattle må gjennomgå en omfattende screening prosess, etterfulgt av en diett av fruktbarhet medisiner og egguthenting. Fra start til slutt, tar prosessen cirka tre uker, hvoretter givere er kompensert sjenerøst. De fleste givere er fornøyd med sin erfaring, men kvinner bør være klar over risikoen som er involvert i eggdonasjon prosessen. Du trenger
Eggdonasjon klinikken
Familie historie
God psykisk og fysisk helse rekord
fleksibel timeplan
Vis flere instruksjoner
Eggdonasjon Process

1.

Finn en eggdonasjon klinikk nær deg. FertilityNation.com inneholder en liste over eggdonasjon klinikker i og nær Seattle. For å starte eggdonasjon prosessen, ta kontakt med klinikken som passer best til dine behov, og sørge for at du har tilgjengelig transport til anlegget
2

Fyll ut en screening spørreskjema vedrørende din fysiske helse,. Medisinsk og genetiske historie, narkotika, alkohol og tobakk, og familiens historie. Givere bør være mellom 21 og 31 år gamle, i utmerket fysisk helse og uten familie historie av genetiske lidelser.
3

Komplett flere i-person intervjuer for å sikre at du er en akseptabel kandidat og for å sikre din forståelse av eggdonasjon prosessen.
4

gjennomgå en fysisk evaluering for å teste for seksuelt overførbare sykdommer og vurdere din fysiske helse.
5

Registrer en informert samtykkeskjema. Hvis du er gift, må mannen din også signere skjemaet.
6

Ta p-piller og fruktbarhet medisiner for å stimulere eggproduksjon i eggstokkene. Disse medikamentene vil injiseres over 10-12 dager. Giverne må avstå fra samleie i denne perioden.
7

Vær tilgjengelig for å gå til klinikken som planlagt i løpet av din donasjon syklus. Du kan overvåkes hver dag eller annenhver dag for en blod uavgjort og ultralyd. Den egguthenting vil bli planlagt når eggene har nådd modenhet.

helse

· Bukspyttkjertelen carcinoma 
· Fakta om vekttap 
· Ryggmargsskade Symptomer 
· Hva skal se etter i Eksem Salver 
· Hva grønnsaker har høyest Sammensetning av Garvesyre? 
· Hvordan endrer jeg Andel Fat Into Antall fett gram ? 
· Bruksområder for en Octreotide Scan 
· Hvordan Heal en ankel Fracture 
· Beste naturlige måter å behandle Hormonelle Acne 
· Kolon Renset Fordeler og ulemper