Hvordan kan Tomater Få Salmonella?

Salmonella er en bakterie som forårsaker de fleste matbårne sykdommer, hovedsakelig diaré, hos mennesker. Salmonella er en stavformet mikroskopiske levende ting som er lett overføres gjennom mat og dyr til mennesker. Det er mer enn 2300 typer salmonella, og de påvirker ikke lukt, smak eller utseende av maten de infiserer. Selv om det er vanskelig å forestille seg hvordan salmonella kunne greie å komme inn tomater, er det en rekke måter som dette kan skje. Husdyrgjødsel

Når et stort antall husdyr dyr holdes i trange steder, kan de kontrakt bakteriene uten å stille noen ytre symptomer. Bakteriene blir deretter sluppet gjennom avfallet sitt, og dette avfallet blir ofte brukt til å befrukte produksjon felt, fører bakterien til tomatene. Selv om varmen brukt under kompostering av gjødsel dreper de fleste bakterier, mange fortsatt klarer å overleve og kan bli overført til å produsere, for eksempel tomater.
Forurenset vann
< p> Vannforsyning som er forurenset er en annen årsak til salmonella i tomater. Lekk avfall laguner og avrenning vann fra husdyr beite kan forurense grunnvannet, bekker eller andre vannkilder som brukes av bønder for vanning, som fører til salmonella i tomater. For eksempel viste en Food and Drug Administration (FDA) undersøkelse dette er den sannsynlige årsaken til 2002 utbrudd av salmonella i importert lager av meksikanske cantaloupes.
Wild Animals

Ville dyr som passerer gjennom avlinger kan forurense feltene enten med egne avføring eller fra det som de spore inn fra et annet sted. For eksempel ble E. coli-utbruddet i spinat i 2006 til slutt spores tilbake til en pakke med villsvin vandrer gjennom spinat felt med forurenset kugjødsel på hovene.
Feil Vasking

Selv om regelen er å vaske alle råvarer med klorvann for å fjerne bakterier, noen ganger nok er igjen på å forårsake sykdom. Også hvis huden av en tomat er punktert mens du blir plukket eller mens du er på salg, gjør det bakterier å komme inn. Dette er grunnen til at on-the-vintreet tomater ble fritatt fra siste salmonella utbruddet skremme.
Temperaturforskjell

En annen måte for salmonella å komme inn tomater er gjennom en temperaturforskjell. Ofte tomatene er plukket på svært varme dager og deretter legges i kaldt vann for å slappe av. Dette fører til noe salmonella på overflaten for å bli sugd opp inne i råvarer.

helse

· Dental Partial Vs. Broer 
· Laging Ideas For Left Handed barna og deres Left Handed saks. 
· Natural Cures For Eksem, symptomer, årsaker og hjem rettsmidler 
· Hvordan å miste mye fett Fast 
· Høyt blodtrykk symptomer, årsaker og effektive urte rettsmidler 
· Fuktighetskremer Hvordan velge og hvordan du bruker 
· Menopause Hodepine kan behandles Naturligvis 
· Sleep Medicine 
· Om Safe Blood Pressure Readings 
· Natural Cures For å redusere høyt kolesterol med Effektiv Hjem Rettsmidler