Viktigheten av Vannrensing

De fleste moderne byer har avansert vann filtrering og rensing systemer som gir rent og trygt vann til sine innbyggere, men selv om vannet kommer inn i ditt hus eller leilighet er helt ren og trygg, kan det ta seg opp materialer som kan skade deg på veien. Derfor er det alltid lurt å kjøre vann gjennom et hjem purifier som bruker en aktivt kull filter for å fjerne nesten alt skadelig fra ditt drikkevann. Fjerning av bakterier og virus

Koliforme bakterier som E. coli, forekommer naturlig og bor i fordøyelseskanalen av mange dyr (inkludert mennesker), både ville og tamme, samt jord. Kraftig igler bakterier ut av jorda og kan sette den i vannførende lag som fôrer godt vann. Infiserte individer tidvis skille hepatitt A virus utendørs, som også kan lekke inn i akviferer tappet av brønner. Både Koliforme bakterier og hepatitt A kan føre til alvorlig sykdom og død i ekstreme tilfeller.
Fjern Parasitter

helminths, cryptosporidium og giardia lamblia er alle parasitter som kan smitte drikke vann. Vanligvis spres gjennom utskilles urin eller avføring i nærheten av en bekk, innsjø eller godt med et grunt akvifer, kan disse protozoer forårsake alvorlig sykdom og død hvis ubehandlet. På grunn av sin relativt store størrelse, flere ganger større enn bakterier som E. coli, de er rimelig lett å filtrere fra drikkevannet.
Eliminer Tungmetaller
< p> Tungmetaller som kvikksølv, bly og arsen igle i mange vannkilder og er vanskelige å oppdage, da de ikke har noen umiddelbar effekt på de som inntar dem, men kan svekke utviklingen av den unge og føre til langsiktige nevrologiske verdifall. Mens vannbehandlingsanlegg generelt fjerne alle tungmetaller fra drikkevann, kan gamle rørleggerarbeid infisere vann inn i et hus eller leilighet med bly og sakte forgifte beboer.
Purge Toxic Chemicals
< p> Radionuklider forekommer naturlig, og kan også lekke inn akviferer brukes til godt vann. De produserer alfastråling, noe som kan føre til kreft ved langvarig eksponering. De fleste storbyområder vannbehandlingsanlegg legge klor til å tappe vann for å drepe bakterier som E. coli og virale agens som hepatitt A, de også legge til fluor for å fremme sterkere tenner, en praksis som har kommet under ild som de fleste tannkrem merker allerede inneholder fluor og legge det til vannet har tvilsomme fordeler. Både fluor og klor er etsende kjemikalier, og mens utvannet som de er i vann fra springen er de sannsynligvis ikke vil skape problemer i de fleste mennesker, kan de følsomme for kjemikalier utvikle hud eller fordøyelseskanalen irritasjon.
Forbedre smaken og utseende

Selv om klarhet og smak av drikkevann er ikke avgjørende for god helse, ville nesten alle foretrekker et glass luktfri, smakløs, krystallklart vann til en som er grumset med sedimenter slike som ufarlig leire. Dette er et rent estetisk grunn til å rense vann, men en viktig sak for mange.

helse

· Prinsipper for protese Stabilitet 
· Hvordan være innholdet som du 
· Hvordan Care for en Open Heart Surgery Scar 
· Hvordan Røyking Endringer Metabolism 
· Cactus Juice som en Bug Repellent 
· Slik tester for Viral hjernehinnebetennelse 
· Hvilke matvarer kan jeg spise etter galleblæren kirurgi? 
· Herbal Medicine for livmorhalskreft 
· Formålet med Oxygen Therapy 
· Parkinsons sykdom tegn og symptomer