Slik tester for Viral hjernehinnebetennelse

Viral meningitt skjer når væske i ryggmargen og rundt hjernen bli infisert. Det er faktisk en mildere versjon av hjernehinnebetennelse i forhold til bakteriell meningitt. Her er hva du trenger å vite om viral hjernehinnebetennelse. Instruksjoner
Hvordan Test fo Viral hjernehinnebetennelse
en

Gå oppsøke lege. Hvis du eller noen i din familie opplever influensalignende symptomer som feber, hodepine, oppkast ledsaget av en stiv nakke og forvirring, er det på tide å søke legehjelp.
2

Sjekk spinalvæske. For å teste spinalvæske for infeksjon en spinal trykk, også kalt en lumbar punktering er nødvendig å samle cerebrospinalvæsken. Hvis resultatene er positive for virus infeksjon, har du mest sannsynlig har viral meningitt.
3

Ta bilde. Det er også mulig at legen vil utføre en CT eller CT scan av brystkassen, hjerneskallen og sinus hulrom. Hensikten er å oppdage noen hevelse eller betennelse som er muligens forbundet med hjernehinnebetennelse.
4

vente det ut. Symptomene på viral hjernehinnebetennelse vil klare opp i ca 10 dager. Siden det er ingen spesifikk behandling, holde fokus på behandling av influensa-lignende symptomer.
5

Bruk forebygging. Meningitt i enhver form er smittsom. Du kontrakt det gjennom kyssing, deling av kjøkkenutstyr, eller drikke bak noen. Nysing og hoste sprer sykdommen, så gjør det til en vane å begrense hånd-til-hånd kontakt. Grundig vask din og dine barns hender er avgjørende. Få nok hvile, spise et sunt kosthold, og hvis du ikke har, begynne på et godt treningsprogram. Dette vil holde immunforsvaret sunt og bedre i stand til å bekjempe smittsomme sykdommer.

helse

· Hva betyr en akutt betennelse på en celleprøve? 
· Best Genital Herpes Behandling - seksuelt overførbare sykdommer 
· Hvordan håndtere Blood Cholesterol 
· Hva gjør Protein for kroppen? 
· Fem strategier til Counsel ungdom med Attention Deficit Hyperactivity Disorder 
· Bryst Endringer på grunn av aldring 
· Vil en Bad Dynamo Årsak motorstøy i en radio? 
· Hva er bivirkningene for Thorazine? 
· Hvordan om å miste 20 pounds i 10 dager ved hjelp av sitronsaft Maple Syrup Die…
· Process of Dental Cleaning