Illinois Mat Håndtering Certificate Trening

Illinois krever at bedrifter som serverer mat til publikum er under oppsyn av en person med en ledelse sanitær trening sertifikat . Bedrifter som lav risiko for mattrygghet problemer, for eksempel anlegg som utelukkende tjener drikkevarer er fritatt , i henhold til Illinois Administrative Code . Krav

å få en Illinois ledelse sanitær trening sertifikat , en person må ta en 15 -timers kurs godkjent av staten Department of Public Health og bestå en eksamen med en score på 75 prosent eller bedre . Et gebyr på $ 35 er også nødvendig ( per september 2010 ) .
Time Frame

ledelse sanitær trening sertifikat er bra for fem år fra datoen for utstedelse . Å fornye et sertifikat , må den enkelte gjennomføre en fem timers oppfriskningskurs godkjent av helseavdelingen . Avdelingen skal motta dokumentasjon av kursavslutning før utløpsdatoen for det originale sertifikatet .

Spesielle omstendigheter

Selv Illinois mat håndtering Regelverket krever at en sertifisert krybbe er på forutsetningen om etablering i de fleste situasjoner , et midlertidig fravær på grunn av sykdom eller kjører et ærend er ikke ansett som et brudd på loven. Imidlertid må etableringen viser at lederen var planlagt å jobbe i løpet av tiden hun var borte fra lokalene .

helse

· Bivirkninger av Cefdinir 
· Hvordan behandle atelectasis 
· Hvordan forebygge og skjul Blåmerker fra kosmetiske prosedyrer 
· Fem nivåene av Triage Scale 
· Reisende Diaré Hvordan kan du behandle dem? 
· FDA & brystimplantater 
· Øvelser for leddgikt knær 
· Trygge måter å fjerne vorter 
· Typer ortodontiske retainer Spenner 
· Prednison & Lung Cancer