Sikkerhetsregler for Strike Kamper Anywhere Med Fosfor

Kamper er stokker av brennbart materiale --- vanligvis tre eller papp --- som har en liten mengde antennelig materiale på en spiss. Når friksjonen brukes på antennelig materiale, kampen lysene på brann. Flest kamper som brukes i dag er kjent som fyrstikker, noe som betyr at de bare vil antennes hvis friksjonen er påført med en spesiell sandpapir-lignende, eller forberedt, overflate. Men noen kamper kjent som "strike hvor som helst" kampene, og disse kampene er utformet for å antennes når friksjonen er brukt av en rekke harde overflater, alt fra stein, betong og sandpapir til glidelåser, tenner, miniatyrbilder og kampene selv. Derfor må ekstra forholdsregler brukes når du arbeider med disse kampene. Generelle sikkerhetsregler

Noen sikkerhetsregler gjelder for alle kampene. Ikke oppbevar kamper nær varme eller åpen flamme, eller lette kamper rundt gasskilder, brennbare materialer eller væsker. Hold kampene borte fra barn, og aldri bruke fyrstikker for å underholde barn, så de kan imitere handlingene dine. Ikke kast brennende fyrstikker. Store matcher i et låst skap. Ikke kast brukte kampene rundt brannfarlige materialer eller i søppelbøtter uten å sikre at de ikke lenger ulmende.
Strike Anywhere Kamper

Strike hvor som helst matcher krever større forsiktighet. Dette er fordi de kan tenkes å antennes ved gnidning mot andre fyrstikker, at de ikke krever friksjon med en slående overflate for å antennes. Dermed, med streiken hvor som helst matcher, må du unngå brå bevegelser eller riste beholderen der disse kampene blir holdt, unngå å slippe disse kampene på gulvet, og generelt unngå enhver situasjon hvor disse kampene kan utilsiktet kommer i kontakt med alle overflater som de kan antennes.

Spesielle regler

US Transportation Security Administration (TSA) har foreskrevet spesielle regler for kampene. Passasjerer på fly kan bære en bok av fyrstikker, men de har ikke lov til å ha streik hvor som helst matcher. I tillegg har streiken hvor som helst kamper spesiell emballasje regler som sier at de må være i "sponplater, sponplater, tre eller metall inneremballasje å forhindre utilsiktet tenning under betingelser normalt hendelsen til transport." Det finnes ingen tilsvarende emballasje regler for fyrstikker.

helse

· Omsorg for demente 
· Slik unngår kjønnssykdommer 
· Hvordan bruke Pivot Stickfigure
· Hvordan å lindre sprukken hud 
· Protokoller for bruk av Medical Grade Ozone hjemme 
· Mørk sjokolade - fristelser for din helse og Tongue 
· Høy risiko HPV & Graviditet 
· Hva kan selvsagt produsere mer testosteron? 
· Se Stunning Etter Gjennomgår Hair Transplant Prosedyre! 
· Autisme og Sleep Disorders