Distribusjon Typer for NEMA Flomlys

NEMA, eller National Electrical Manufacturers Association, er ansvarlig for å utvikle og vedlikeholde sikkerhetsstandarder for riktig produksjon av elektrisk-basert utstyr, herunder produksjon av lys, ledninger, kabler og strøm-generering utstyr USA. NEMA har utviklet en lyskaster belysning spesifikasjonen, som kategoriserer flomlys i henhold til den spesifikke mengden av lysfordeling. Klassifikasjoner
håndholdt lys. p Det er sju typer NEMA flombelysning klassifikasjoner, som er vurdert i henhold til strålen spredning grad, eller mengden av lysfordeling. Type 1 klassifiseres som svært smal, med en bjelke spres på 10 grader til 18 grader. Type 2 er klassifisert som smal, med en bjelke spres på 18 grader opp til 29 grader. Type 3 er klassifisert som middels smal, med en bjelke spres på 29 grader opp til 46 grader. Type 4 er klassifisert som middels, med en bjelke spredning av 46 grader opp til 70 grader. Type 5 er klassifisert som middels bred, med en bjelke spredt på 70 grader opp til 100 grader. Type 6 er klassifisert som bred, med en bjelke spredt på 100 grader opp til 130 grader. Type 7 er klassifisert som svært bredt, med en bjelke spredt på 130 grader eller mer.
Produsenter
p Det er mer enn 60 produsenter som opererer i USA, som produserer NEMA-sertifiserte flombelysning, spotlights og andre høye former for intensitet belysning. Inkludere noen kjente eksempler: Siemens Corp, Americord, New Pig Corp, Ruud Lighting Inc. og Bulbworks, Inc. Vanlige eksempler på flomlys er: bærbare klemme lys, lysrør spotlights, stokk lys, stativer og uttrekkbar belysning.

Applications

NEMA-sertifiserte flombelysning, spotlights og høy intensitet belysning brukes vanligvis av krise-respons kjøretøyer og personell i store krisesituasjoner, slik som søk-og redningsoppdrag, store auto kollisjoner og kriser. Flomlys brukes ofte for å øke synligheten av bygningsarbeidere mens stasjonert på broer, motorveier, parkeringsplasser og andre nattarbeid nettsteder.

helse

· Helserisiko av Yellow-and-Svart Veps 
· Ernæringsmessige Terapi for kreft 
· Kompatible grafikkort for ATI Mobility Radeon 7500 
· The Best holistisk tilnærming til behandling av type 2 diabetes 
· Seksuelle bivirkninger av High Blood preasure 
· De typer Bed feil du finner i sengen 
· Bruker for Bag Balm 
· Blood Utslipp i overgangsalderen 
· Betydning av Quality of Life for ESRD Befolkning 
· Serotonin og stress