Biorisikoavfall Retningslinjer

biorisikoavfall er avfall som kan huse patogener som kan overføre smittsomme sykdommer. Dette inkluderer medisinsk utstyr som nåler og skalpeller, mennesker eller dyr kroppsdeler, og laboratorie prøver. Det inkluderer også papir eller klut materiale som masker, kjoler og vaskekluter. Alle disse elementene må håndteres på riktig måte for å hindre overføring av sykdom og å være i samsvar med statlige og føderale lover. Sharps

Kast skarpe gjenstander i en riktig merket beholder. Disse beholderne er vanligvis laget av tykk rød plast og er plassert innenfor rekkevidde av området der sharps blir ofte brukt for eksempel på et pasienten sengen. Sharps inkluderer nåler, barberhøvler, skalpeller, lysbilder og knust glass. Nåler må aldri recapped, nålen må settes inn i en propp i stedet for å hindre en utilsiktet punktering. Hvis nålen er umiddelbart plassert i en beholder for skarpe gjenstander en stopper ikke er nødvendig.
Blood

Desinfiser blod før avhending. Små mengder blod, mindre enn 500 ml, kan behandles med blekemiddel og sendes gjennom kloakken. Større mengder må behandles og størknet med et stoff som for eksempel Isolyzer, som omdanner blod fra væske til fast stoff. Det er deretter plassert i en bioavfall badekar for transport fra anlegget ditt.
Bilder Kroppsdeler

Ordne å ha menneskelig vev og kroppsdeler destrueres i en anatomi crematory. Oppbevar vev i en riktig merket biohazard container. Hvis ingen crematory er tilgjengelig, kan de delene skal steriliseres og sendt til en biohazard deponi. Enkelte individer kan be den kroppsdelen bli sluppet til dem for skikkelig begravelse. Kroppen del må lagres i en forseglet lekkasjesikker container.
Forbruksmateriell

linje søppeldunker og vanskeliggjør med røde plastposer som er stemplet med den universelle biohazard symbol. Kast aldri skarpe gjenstander inn i disse posene da disse er for innsamling av papir og tøy avfall bare. Når posene er full, knute dem av og dobbel pose deretter for fjerning fra rommet. Plasser posene inni bokser merket med biohazard symbol. Alle risikoavfallsbeholdere beholdere må forsegles med tape før de settes ut for henting. Ikke fyll. De må lukke lett slik at de ikke vil åpne seg. Plasser riktig forseglede esker inne i område definert for henting. Hvis du genererer mye biomedisinsk avfall, kan det hende du har en søppelcontainer utpekt til dette formålet. En entreprenør eller utpekt søppel inkassobyrå vil plukke opp avfall og kast den i en offentlig godkjent fyllplass hvor det vil bli isolert fra kontakt med miljøet.

helse

· Farene ved Mesotherapy 
· Måter å spise sunt på en Budget
· Den beste behandling for Parkinsons sykdom 
· Genital Herpes Symptomer hos kvinner tegnene du skal se opp for 
· Liver Detox Homeopati 
· Liste over matvarer som hjelper lavere kolesterol 
· Hvordan å kalibrere en Omron Blood Pressure Monitor 
· Medicare Managed Care Plan Fordeler og ulemper 
· Slik kommer Six Pack Abs tips, teknikker og hemmeligheter Exposed 
· Hva oppnår Vitamin B Complex