Hva er Color & Light Therapy?

Farge og lysterapi, eller fargeterapi, er en gammel healing kunst. Mange gamle kulturer bruker lys og farge for å behandle et bredt spekter av sykdommer. Full spektrum lys er avgjørende for menneskers helse. Farge og lysterapi er i slekt. Full Spectrum Lett

Sunshine inneholder hver nyanse av fargen, men kunstig lys slik som lysstoffrør eliminere mange farger. Hele spektret lyspærer er anbefalt av de fleste optikerne. Innendørs belysning med alle fargene i det visuelle spekteret er gunstig for øynene og generell trivsel.
Color Therapy

Kromoterapi er et relativt nytt konsept i vestlige kulturer, men det ble brukt mye i det gamle Persia, Egypt, Kina og India. Spesifikke farger antas å aktivere visse energi poeng. Selv anses av noen å være en pseudo-vitenskap, effekten av ulike farger på mental helse har blitt bevist av ulike forskere.
Lysterapi

Lett terapi brukes for pasienter med sesongmessig affektiv lidelse. En avhengighet av kunstig lys har ført til en nedbryting av naturlige sykluser som søvnsyklus. Ved hjelp av intenst lys i en terapeutisk måte påvirker positivt folk som er plaget med værsyke. Lysterapi har vist seg effektiv i tusenvis av pasienter.
Soothing the Mind

Fargene rundt oss kan ha en positiv eller negativ innvirkning på vårt daglige liv. Beroligende farger er brukt i legens kontorer og skoler til å slappe av folk. Lyse farger er brukt for å opphisse sinnet og tiltrekke øynene i reklame og underholdning.
Endringer i Daily Life

Endre belysning og farger i ditt nærmiljø. Sterkt lys og muntre farger vil legge energi til omgivelsene. Om vinteren, øke eksponeringen mot lyse hele spekteret lys når det er mulig. Bruk farger for å positivt påvirke humøret.

helse

· Bivirkninger av å ta Melatonin 
· Hvordan spise Morgenkvalme Sikker Foods 
· Hvordan finne My Connecticut CNA License Number 
· Smerte medisiner for PMS 
· Den beste måten å gå av nikotinplaster 
· Gjenopprette Fra Brain Trauma 
· Georgia Sykehjem Lover om bruk av tvang 
· Hva er Normal Okklusjon ? 
· The Volcano Vaporizer er så praktisk at det kan være Loved i en gruppe 
· Noen enkle tips for å bli kvitt Herpes Symptomer