Sinkblende Healing

Sinkblende er en sink jern sulfid. Det er semi-hard og skjør med perfekt spalting, noe som gjør den dårlig egnet for smykker. Sinkblende er den viktigste malm for sink. Som biprodukter, det gir også vanligvis kadmium, gallium og indium. Utmerket kvalitet krystaller er funnet i Missouri i USA, Jugoslavia, Ungarn, Tsjekkia, England og Spania. Sinkblende, som alle mineraler, antas å ha metafysiske egenskaper. Metafysiske Properties

sinkblende begrunnelse overskuddsenergi. Den kan brukes til å forhindre opphisselse når du forsøker en psykisk oppvåkning. Sinkblende fungerer på basen, sakrale og solar plexus chakra. Det kan åpne din intuisjon og hjelpe deg å skjelne hva som er ekte fra det som er forventet. Krystallen hjelper deg å fokusere tankene, produserer klarhet i tanke og handlekraft. Det styrker viljestyrke og fremmer et positivt selvbilde. Det fyller kroppen med en følelse av lys innenfra samtidig hjelpe meditasjon og visualisering.
Helbredende egenskaper

Sinkblende oppfordrer egenomsorg og er spesielt nyttig for de som prøver å bryte skadelige vaner. Krystall healere kan bruke sinkblende for å balansere immunforsvaret, hjelp i nærings absorpsjon eller behandle noen øyesykdommer. Fra et energi synspunkt, krystallen hjelpemidler i utvinne fra (eller i å hindre infeksjon). Det er også nyttig i å hjelpe kroppens restitusjon etter fysisk anstrengelse.

Gratis Stones

Å foredle sinkblende egenskaper, kombinere bruken med zincite, som i mange måter speiler sinkblende. Svart turmalin og røykkvarts forbedrer sinkblende sin jording energi, mens blå safir øker sinkblende krefter for diskriminering. For å styrke viljestyrke, kombinere krystall med libyske gull Tektite eller gullberyll. For å fokusere energi i kreative eller seksuelle aktiviteter, bruk sinkblende med karneol.

helse

· Hvordan bruke farger for Healing 
· Hva er bivirkningene av Atomoksetin? 
· Hvordan gjenkjenne kokainbruk 
· Beskjær Belly Syndrome 
· Kosthold for personer med type O blod 
· Om Rogaine bivirkninger 
· Lipicard Side Effects 
· Hvordan bruke en automatisk Blood Pressure Cuff 
· Alternative Prostata Behandlinger 
· Auriculotherapy History