Hvordan bruke en automatisk Blood Pressure Cuff

Det pleide å være at den eneste måten å ta blodtrykket opplesninger var med et stetoskop og mansjett. Men i dag har vi automatiske blodtrykk maskiner som nesten hvem som helst kan operere. Instruksjoner
en

Pakk mansjetten. Sett merke på mansjetten over brakialarterien. Brakialarterien ligger i svingen av albuen din kjører en rett linje til lillefingeren din. På blodtrykket cuff det er en "range" merking for å bidra til å få armen på riktig sted. Stram mansjetten fast, men ikke så stramt som å kutte av sirkulasjon.
2

Trykk på "Start"-knappen. Maskinen vil begynne å blåse opp mansjetten. Når mansjetten når et visst punkt vil det begynne å miste luft, lesing press som det går. Når det helt deflates det vil være en lesing eller en feilmelding. Hvis det er en feil, prøv prosedyren igjen, men gjør mansjetten strammere.
3

Se på lesing. Den øverste nummer kalles systolisk nummer og bør være under 140. Jo lavere tallet er den diastoliske og bør være under 90. Hvis tallene er over at ikke få panikk. Re-ta trykket. Noen mennesker bare bli nervøs. Hvis trykket er bare litt over det, er det vanligvis ingen grunn til å gjøre noe. Gjerne hvis det diastoliske er 120 eller 130 ville det være fornuftig å gå til legevakten.
4

Vær oppmerksom på symptomer. Hvis du føler deg svimmel eller har hjertebank eller blir svett eller bare føler seg "dårlig", som sier mer om din tilstand enn tallene.
5

Bruk den automatiske blodtrykket cuff å holde en oversikt over dine målinger . Gjør dette i forbindelse med regulering av kosthold eller trening for å se hvordan de jobber så langt som å gi deg gode blodtrykk opplesninger.

helse

· Dr. Terry A. Rondberg Leader og formidler av Modern Chiropractic Medicine 
· Hva er Lung Cancer i fjerde Stage ? 
· Hvordan søke om Medicare i Kansas 
· 8 måter å spise sunnere Fra An Orange County Personal Trainer 
· Subluxation Trening 
· Adderall Overdosering Symptomer 
· Hvordan å opprettholde et sterilt felt 
· Hvordan overvinne Rødming 
· Kan Stress Årsak Foot Pain? 
· Slik unngår du at Throat Cancer