The Best Crystals for Healing

krystaller kommer i mange former. Ametyst, jade, rav og andre krystaller har individuelle helbredende egenskaper og kan være svært effektive i healing både fysisk og følelsesmessig. Nøkkelen til krystall helbredelse er å forstå hva krystall kan brukes til hva. Amethyst

Amethyst anses å være en mester healing stein ved metafysiske terapeuter over hele verden. Amethyst både renser og beskytter mot negativitet. Det gir balanse i perioder med overgangen. Steinen i seg selv er en lilla farge og er knyttet til hjertechakraet. Noen ametyst steiner er en blå-rød farge og er sagt å fremme en dyp og åndelig forbindelse mellom indre og livets utfordringer. The Chevron ametyst hjelper skrelle bort karmiske mønstre, fremme intuisjon og åndelig visjon.
Amber

Amber anses å være en mild stein. Det er beroligende og beroligende. Amber kan brukes til å løfte en negativ disposisjon samtidig oppmuntre brukeren til å ta livet mindre seriøst. Amber kan også brukes til å fremme troskap i forhold. Utøvere vurdere gult for å være en selv-healing stein, guiding følelser til en klarere retning. Amber kan også brukes for lindrende følelser ved postoperativ omsorg.
Jade

Jade kalles krystall av ro. Det lindrer følelser og bidrar til å holde fred i community relations. Jade kan gi en følelse av egenverd, samt selvforsyning. Det kan også hjelpe brukeren i å håndtere en situasjon. Totalt fremmer jade harmoni, balanse og ro, gjennom emosjonell løsrivelse. For helbredende formål, kan jade brukes til gjenoppretting etter en ubehagelig opplevelse, for eksempel skilsmisse, en begravelse eller en jobb tap.
Cleansing

Rensing er viktig når det gjelder helbredende krystaller. Den første uken at brukeren har krystallen er det viktigste, da dette er den tiden der krystallen vil være å gjøre de fleste justeringer for brukeren energifelt. Dette er også den tid at matrisen blir avstemt til brukerens energi. Det er den tiden når brukeren bør fjerne blokkeringer av energi forårsaker eventuelle ubalanser. Under de tidlige dagene av iført krystall, kan brukeren oppleve noe av en "healing krise". Hvis dette skjer, må den indre konflikten løses. Krystallen skal være skikkelig renset minst en gang i uken.

Ulike utøvere bruker ulike metoder for å rense. Noen mennesker foretrekker den smøres utover metoden, som innebærer å holde krystall i hvit salvie røyken før det er ryddet. Andre bruker "hellig vann" eller utføre en bestemt ritual. Den type rensing som benyttes er for brukeren å bestemme.

Krystaller og steiner kan brukes til å hjelpe folk i alle aldre. En selvstendig oppvåkning reise av krystall healing er ikke alltid en enkel oppgave, men det er en oppgave som bør tas på alvor.

helse

· Long-Term Prognose for Nevroblastom 
· Dietter som fungerer: The Calorie Sykling Exposed 
· Job Ansvar for en Pediatric sykepleier 
· Sharon Bolt - Næringsinnhold Terapeut 
· Hvor mye kalsium bør man ta for Bone Cancer? 
· Hva er farene ved Mold i en kjeller? 
· Mold Symptomer-Ikke å bli tatt lett 
· Vorte Remover rettsmidler 
· Hvordan beregne Weight Watchers Starter Points 
· Innlegg bryst styrking Øvelser