Populære Cures i 1850

Ifølge Estetisk medisin dag, de fleste leger i midten av 19-tallet kjøpte bare en minimal mengde trening i høgskoler eller læretid programmer og deres kunnskap om medisin var begrenset i beste fall. Pest og epidemier var frodig på grunn av mangel på sanitære forhold og hjemmetjenesten var ofte tryggere enn et sykehusopphold. Selv om mange medisinske behandlinger var tilgjengelig, var kurer ofte farligere enn de sykdommene de er ment å behandle. Kvinner og Mental Helse

En bevegelse for å reformere forholdene i psykiatriske institusjoner i 1850 førte til at mange leger til å revurdere sine oppfatninger om psykisk sykdom. Snarere enn å bruke alle mentale ubalanser til åndelige krefter, begynte leger av denne tidsperioden å innse at disse sykdommer var forårsaket av sykdommer i hjernen, ifølge University of Texas at Austin. Men hadde de fleste leger ingen formell opplæring i å gjenkjenne symptomer på psykisk sykdom. Kvinner hadde høy risiko for å bli stemplet psykisk syke fordi legene tilknyttet sinnssykdom med rytmene av kvinnelige liv som graviditet, menstruasjon og overgangsalder. Kvinner som var "hysterisk" eller som opplevde humørendrende hormon problemer noen ganger ble institusjonalisert. De ble holdt i sølibat eller i andre sensoriske-belastede forhold, forbudt å lese fordi det var for mentalt stimulerende, og matet blid matvarer. Mange kvinner gikk sinnssykt fra behandling.
Opiater

Opium var en viktig handelsvare i legemiddelmarkedet på 1850-tallet. Ifølge Alfred W. McCoy, forfatter av "Opium History opp til 1858 e.Kr.," opium, morfin og heroin ble så mye brukt som koffein. Han skriver at koffein ble brukt på dagtid for å holde folk energi, men narkotika var verdifulle for å gi ro og avslapping i kveld. Opium ble funnet i et bredt spekter av medikamenter patent. I tillegg har innføringen av sprøyte sprøyte i 1856 gjort opiater injeksjoner mulig.

Marquette General Health System nettstedet indikerer at lokale urter og planter ble ofte brukt i kombinasjon med opiater.


Water Cures

Ifølge Case Western Preserve University, var vann botemidler populær i Ohio i løpet av 1840-tallet og 1850-tallet. Vann kur programmer annonsert den helbredende fordelene med mineral-fritt vann forskrives til pasienter i en rekke forskjellige former for eksempel bad, svømmebassenger og våte bandasjer. Programmene lovet fritak fra et bredt spekter av sykdommer som sirkulasjons problemer, gikt, psykiske lidelser, rusmisbruk problemer og forkjølelse. Vann-kur sanitariums rådet leve rene liv som var fri for alkohol og tobakk bruk, og programmet styremedlemmer anbefales enkle behandlinger som frisk luft, mosjon og et sunt kosthold. Nettstedet viser at vann kurer var et populært alternativ til andre 1850-tallet medisinske behandlingsmetoder som avføringsmidler og årelating.

helse

· Hvordan Heal følelsesmessige sår og arr 
· Hvordan behandle Hånd Vorter 
· Tony Horton Og Hans P90X 
· Naturlig hjemme rettsmidler for bihulebetennelse som du bør vite om 
· Osteopatisk klinikk og sine flott løsning behandlinger for pasienter som lider …
· Hvorfor Enkel kalde kompresser må Hodepine Pain? 
· Hvordan å plukke Wild Blåbær 
· Vedlikehold Sjekkliste for et Mobility Scooter 
· Hvordan å holde seg til en diett og treningsprogram 
· Kutan T-celle lymfom