Hjem rettsmidler for hvit eddik

White eddik har blitt brukt i hundrevis av år for en rekke plager, alt fra beroligende solbrenthet, for å bli kvitt fregner og brune flekker, rengjøring kutt og skrubbsår og lindre kløende tørr hud. Det kan drepe infeksjoner i tillegg, spesielt sopp-baserte infeksjoner. Hvit eddik er bra for både innsiden og utsiden av kroppen din. Berolige solbrenthet

Fyll en ren sprayflaske med destillert hvit eddik. Deretter så ofte du trenger det, spray det på solbrenthet din. Men kulden i eddik vil bidra til å berolige brenne, og det kan hindre solbrenthet fra blemmer og avskalling.
Rene kutt og skraper

Fordi det er surt, hvit eddik fungerer godt som en antiseptisk rensemiddel for kutt og skrubbsår. Dypp en bomullsdott eller en vattpinne og i destillert hvit eddik, deretter DAB den på kutt eller skrape. Hvis du søker det til et barn, forteller den lille at det kommer til å svi for et øyeblikk.
Cure tånegl sopp

Du don ' t nødt til å risikere bivirkninger av kjemiske muntlige medisiner for å drepe tånegl sopp. Hvit eddik endrer pH-verdien av huden fra en base til en syre, og dette miljø dreper toe sopp. Sett føttene i en gryte fylt med nok destillert hvit eddik for å dekke dem. Sitte i ca 10 minutter og tørk av.
Lindre kløende tørr hud

Fyll et badekar med varmt vann og tilsett 1/2 kopp destillert hvit eddik. Såpe tørr, kløende deler av kroppen din. Eddik vil ikke bare lindre kløen, men det vil myke opp huden. Det vil også bidra til å holde karet rent.
Fade Dine Fregner og brune flekker

Riv en løk på et stykke ren cheesecloth og presse kluten før du har ca 1 ss. av løk juice. Bland løk juice med 2 ss. destillert hvit eddik. Dypp en bomullsdott eller vattpinne i blandingen og bruke den til fregner eller brune flekker to ganger om dagen. Over tid fregner og flekker vil visne.

helse

· Hvordan Combat PMS symptomer med PMS hjem rettsmidler 
· Bivirkninger av kjemoterapi for lungekreft 
· Hvordan å støtte Adrenal Health
· Body Detox Plan: Finn riktig plan for deg 
· Farene ved Belly Rings 
· Definere Emotion 
· Slik unngår du at Beslag 
· Mild Dyspraxia Symptomer 
· Naturlig rette for Vericose årer 
· Faktorer med å identifisere Trigger Points In Stone Massage