Cedar bær Allergi Remedy

Cedar bær kommer fra treet som vanligvis kalles fjellet sedertre. Fjellet sedertre vokser i hele det sørvestlige USA, men det er en stor konsentrasjon av disse trærne i sentrale Texas, og det er her de fleste synes å lide av fjellet sedertre allergier. Cedar bær kommer fra de kvinnelige trær og er en blågrønn farge. Symptomer på Cedar Fever

Cedar feber er lekmann begrep for fjellet sedertre allergier. Symptomene inkluderer, men er på ingen måte begrenset til: nesen blir blokkert og trafikk, vannaktig, tynn utflod fra nesen, en nese som klør og renner, rennende øyne, nysing og en tørr hoste. Det er viktig å vite forskjellen mellom disse symptomene og symptomene fra en kald, slik at du ikke behandler en kald med sedertre bær, som ikke vil gjøre noe for å lindre kaldt symptomer. Symptomene for en kald inkluderer en tykk rennende nese, feber, sinus press og smerte, og en våt, men produktiv, hoste.
Cedar Berry Cure

Ett middel som brukes av noen mennesker for å motvirke deres Cedar Mountain allergier er å spise 2-4 sedertre bær dag fra en måned før allergi sesongen begynner i desember. Ideen bak denne praksisen er å hjelpe kroppen å bygge opp en immunitet til Cedar Mountain pollen og dermed å lindre eller avverge symptomene. Cedar bær, men ikke bør spises av gravide kvinner fordi de fremmer menstruasjon.
Andre Properties

Mens sedertre bær blir brukt til å hjelpe avverge og lindre Cedar Mountain allergi ved å introdusere kroppen til små mengder av sedertre fjellet treet slik at det kan bli korrigert og ikke lenger reagere på pollen, kan det være andre grunner dette fungerer. Cedar bær også har blitt tatt for hoste og allergi kan forårsake post-nasal drypp inn på baksiden av halsen, som igjen kan forårsake hoste. Dette kan være en annen grunn til at den fungerer for noen når det gjelder å lindre Cedar Mountain allergier.

helse

· Botemidler for en Sinus hodepine 
· En Behavioral Sjekkliste for Youth Vold 
· Hva som kjennetegner hypopituitarism 
· Hva er Psyllium Seed skall? 
· Hva er tertiær forebygging? 
· Fysioterapi for gåtrening 
· Hvordan å blåse ut litt damp 
· Jeff Andersons Hjemmelaget Supplement Secrets-En gjennomgang 
· Kjemikalier som brukes i Laundry
· Fobi I Dentistry (Dental Fear)