Hvordan lage en massasje olje som er vannløselig

Massasje oljer kan være ganske dyrt å kjøpe i en butikk, men å lage dine egne oljer hjemme er både enkelt og morsomt. Ulempen til massasje olje er at det kan ødelegge stoffer hvis du bruker feil type. Vannløselig massasje olje er å foretrekke for å bevare din sengetøy. Du trenger å vite hvilke massasje oljer og eteriske oljer er vannløselige å skape en blanding som er giftfri og lett vaskes fra laken. Du trenger
Vannløselig olje
Vannløselige essensielle oljer
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe riktig olje for din bruk. Spiselige massasje oljer er klart vannløselige og ment til glede for par som trenger massasje olje som er trygt å spise og ikke giftig. Spiselige massasje oljer også er gjerne brukes av massasje terapeuter. De kan inneholde sesam, søt mandel, aprikos kjerne, kokos eller solsikkeolje. Disse vannløselige oljer inneholder ikke dyrefett eller animalsk biprodukter, og ingen parfyme eller fargestoffer.
2

Les etiketter og se på ferdige blandinger på markedet. Legg merke hvilke oljer de inneholder, og reprodusere oljen ved å kjøpe de samme ingrediensene. Et typisk eksempel er Biotene, som inneholder kokosolje, jojobaolje og aloe vera. Denne kombinasjonen er uparfymert og vasker ren fra sengetøy.
3

Finn ut hvilken blanding du vil bruke i massasje olje, og om du vil at den skal ha en duft. Velge essensielle oljer som er er healing og terapeutiske beste alternativet for å skape vannløselige massasje oljer som ikke bare hindre skade på sengetøy, men har også helbredende egenskaper. Hvis du bruker eteriske oljer i forberedelsene dine, velger de er vannløselige, for eksempel lavendel og kamille, som sørger for en beroligende massasje.
4

Merk at noen massasje eller eteriske oljer kan forårsake allergiske reaksjoner. Påfør en liten mengde forberedelse til innsiden håndleddet for hver person du har tenkt å massere. Etter 20 minutter, fortsette med massasje hvis det ikke er noen merkbar reaksjon.

helse

· Tay Sachs sykdom Symptomer 
· The Eye Problemer med diabetes 
· Fargen på urinen Bånd til Ketose 
· Fedme Naturlig behandling og hvordan bli kvitt fedme 
· Brain Øvelser for demens 
· Quit Smoking Aids 
· Informasjon om Røykfri Cigarettes 
· Hvordan bli kvitt Hammer Toes 
· Slik fjerner Tobakk flekker fra tennene 
· Prostate Cancer Radiation Seeds Vs. Ekstern Beam