Hvordan å opprettholde et ungdommelig utseende

Det er mulig å opprettholde et ungdommelig utseende, til tross for den faktiske alder, ved å avgifte kroppen din og spise sunt. Unngå å sette giftige kjemiske forbindelser på huden din, og du vil ha nytte også. Vi alle alder fort nok som det er, så det er en god idé å ikke skynde langs aldringsprosessen med våre egne dårlige vaner. Du trenger
Alle naturlige hudpleieprodukter
økologisk mat
Vitaminer og mineraler
Vis flere Instruksjoner
Hvordan å opprettholde et ungdommelig utseende
1 < p> Drikk små doser av eddik og honning hver dag for å detox kroppen. Drikker en teskje av kolloidalt sølv hver dag er også en stor hjelp i avrusning. Hvis du drikker mye vann sammen med disse behandlingene, vil det hjelpe å vaske ut giftstoffer. Alle trenger å avgifte kroppen sin, så er det rett og slett for mange giftstoffer i verden i dag. En annen metode å gjøre dette på er å legge en dråpe jod til et glass med vann hver dag og drikke det. Jod er et nødvendig element for god helse.
2

Unngå dårlige vaner som røyking og drikking av alkohol overdrevet. Når du slutter å ta del i disse dårlige vaner, vil det bidra til å eliminere tegn på for tidlig aldring. Det vil også bidra til å holde giftstoffer ut av systemet. Hvis du røyker, kan slutte nå gjøre hele forskjellen i verden på hvordan du ser og føler. I tillegg, ifølge Dr. Jospeh Mercola, ved hjelp av solkrem er dårlig for helsen til huden din som det hindrer huden fra å produsere vitamin D, som kroppen din trenger for sunn funksjon. Regelmessig bruk av sunblock er ansvarlig for å gjøre huden eldes raskere enn det normalt ville.
3

Spise unaturlige matvarer som er fylt med kjemiske tilsetningsstoffer er en veldig dårlig idé, som de er ofte ufordøyelig og vanskelig på kroppen. Ved å spise det meste matvarer som er naturlig at du er i stand til å ikke bare hjelpe fordøyelsen, men du følger kroppens naturlige design. Økologisk landbruk er et alternativ til å spise mat med kjemiske tilsetningsstoffer, selv om de økologiske matvarer er som regel dyrere enn de vanlige versjonene.
4

Bruk bare alle naturlige hud lotion på huden eller olivenolje i stedet kjemisk ansikt og hånd lotion. Den naturlige produkter vil lett absorbere inn i huden, noe som gjør fantastiske kremer som ikke vil skade deg på noen måte. Olivenolje inneholder også mange viktige næringsstoffer som bidrar til å fremme levende god helse. Lese etikettene på hudpleieprodukter svært nøye for å finne ut hva som er naturlig og hva som ikke er det.
5

Ta vitamin-og mineraltilskudd i like naturlig form som du kan finne. Les etikettene nøye for å sikre at de er lett fordøyelig. Kalsium, vitamin C, vitamin D og magnesium er alle viktige elementer for sunn, ungdommelig hud, hår og negler. Kalsium er ikke nødvendig bare for bein og tenner, men finnes i hver eneste celle i kroppen, så det må leveres på en daglig basis.

helse

· Personlig Hygiene & the Kitchen 
· Oppnå fysisk prestasjonsevne Integrering Your Mind, kropp og ånd 
· Hvordan behandle en Burn Det er peeling? 
· Hvordan velge Protein Powder 
· Hva er Negative Calorie Foods? 
· Tidlig debut overgangsalder i tenåringer 
· Teenage Driving Problemer 
· Naturlige måter å redusere Heavy menstruasjonsblødning 
· Hvordan håndtere et familiemedlem med Amnesia 
· Hva er Dental Emergency?