Hvordan finne en Doctor of Osteopati

Osteopater, eller DOS som du kan se dem listet opp, er leger med spesiell medisinsk opplæring. Som andre MDer får de tradisjonelle fire-årig medisinsk opplæring, men da motta ytterligere opplæring med fokus på muskel-og skjelettsystemet og hvordan du utfører det som er kjent som osteopatisk manipulasjon behandling (LAR). OMT er en gammel behandling ved hjelp av milde manipulering av pasientens kropp, noe som i mange tilfeller kan tillate for helbredelse skal finne sted i kroppen uten bruk av medikamenter og kirurgi. De Osteopatisk filosofi heter det at "kroppen har en iboende evne til å helbrede seg selv" og det er denne filosofien som osteopatisk leger akt som de bidrar til å fjerne hindringer for helbredelse og støtte pasientens kropp i å helbrede seg selv. Instruksjoner
en

Bruk din lokale telefonboken til å begynne med. Slå opp leger i de gule sidene. Ofte vil det være en egen avdeling for osteopatisk leger som er oppført, og du vil bli dirigert til riktig sidetall i de gule sidene.
2

Ring 4-1-1 for katalog assistanse. Be operatøren om en oversikt over alle osteopatisk leger i ditt område og de omkringliggende områdene.
3

Ring ditt lokale sykehus eller leger klinikken. Spør om det er noen osteopatisk leger i din by eller sted.
4

Kontakt den amerikanske Osteopatisk Association for å hjelpe finne en osteopatisk lege i ditt område. Se Resources nedenfor for nettstedet informasjon.
5

Kontakt American Medical Association for hjelp til å finne en osteopatisk lege i ditt område. Se Resources nedenfor for nettstedet.
6

Kontakt statens osteopatisk medisinske foreningen å bidra til å finne en lege i din by eller sted. Se Resource nedenfor for å finne ut hvordan du kan finne din statens osteopatisk medisinske foreningen gruppe.

helse

· Hvordan registrere Online for Medicare Del A Only 
· Job Description av en Personal Care Assistant 
· Normal kroppstemperatur for babyer 
· Hvordan hjelpe en røyker Avslutt 
· Hvordan gjenkjenne depresjon i deg selv 
· Hvordan kvalifisere seg for Florida Medicaid 
· Om Red Rice Gjær 
· Styrketrening Økter for Women 
· Hvordan lage en alkohol Ice Pack 
· Farene ved plast mat containere