Helsemessige fordeler av Refleksologi

En refleksologi behandling kan ikke bare være avslappende, men det kan også gi helsemessige fordeler. Refleksologi innebærer en utøver bruke trykket til ulike områder på føttene og hendene. Vitenskapen om refleksologi mener at områder på hender og føtter er koblet til kjertler, organer og andre deler av kroppen. Det mener at ved å stimulere disse områdene med press, vil fysiologiske endringer i kroppen oppstå. Offentliggjøring av enery Blocks

Reflexologists mener at sykdommen er et resultat av blokkeringer i energibanene i hele kroppen. Refleksologi praktiseres på en slik måte som å gjenopprette flyten av denne energien, skaper balanse og bedre helse.
Gir Stress Relief

Å ha en refleksologi økten kan være veldig avslappende og beroligende. Å ha føttene massert kan redusere nervøs spenning og roe kroppen og sinnet.
Aids Fordøyelse
p Det er spesifikke punkter på hender og føtter som tilsvarer fordøyelsesorganer. Legger press på disse punktene kan bidra til å lindre mange typer fordøyelsessykdommer.
Forbedrer blodsirkulasjonen

Det å legge press på hender og føtter vil stimulere blodtilførselen til området. Økt blodstrøm bringer ikke bare blod, men oksygen og næringsstoffer den transporterer til alle områder av kroppen, fremme helbredelse.
Relives Pain
p Det er spesifikke trykkpunkter på hender og føtter som er koblet til for hode, rygg og leddene i kroppen. Ved å trykke på disse punktene kan noen ganger lindre hodepine, ryggsmerter, leddgikt og andre kroniske smertetilstander.
Fordeler

Selv ikke så avslappende som å ha en økt med en profesjonell, det er refleksologi teknikker som du kan lære å selv søke.

helse

· Hvordan du raskt skylle kroppen 
· Hvordan gjenkjenne depresjon i deg selv 
· Hvordan lindre Dental Pain Fra bukseseler 
· Billige Angst Relief Ideas 
· Discover Root Cause And Get Over Fear Of Driving 
· Forskjeller mellom karbamidperoksid og hydrogenperoksid 
· Hvordan holde Neglelakk Fra Chipping 
· Cecal Divertikulitt Symptomer 
· Atrie Aneurisme Symptomer 
· Slik Cure Herpes med enzymer