Midd som påvirker Dogs & Humans

Flere arter av midd føre til mange forskjellige reaksjoner hos både mennesker og hunder. Enten de beiter på blod, vev eller andre materialer, kan midd føre til irritabilitet, kløe, nysing og andre symptomer. Midd er små edderkoppdyr, nært knyttet til edderkopper og flått. Noen av midd som påvirker både mennesker og hunder er mikroskopiske, mens andre er akkurat stor nok til å være synlig for det blotte øye. Skabbmidd og beslektede arter

sarcoptes midd føre til skabb, noe som kan påvirke både hunder og mennesker. Skabb - som det er referert til i hundene - produserer håravfall, irritabilitet og ujevn hud. Mange typer av skabb midd eksisterer, som hver har en foretrukket vert for å leve videre. Arten som rammer hunder som oftest ikke lever lenge på mennesker, og det samme gjelder for hver art og deres foretrukne verter. Midd normalt ikke kan fullføre en full livssyklus på feil vert.

Skabb midd begrave inn i huden og legger egg i tunnelene etterlatt dem. Denne loven fører til mye av irritabilitet som midd går under det øverste laget av huden. Hunder overføre sykdommen til hverandre, og de fleste menneskelige tilfeller er forårsaket av direkte kontakt med en smittet person.

For skabb hos hunder, er det flere behandlinger tilgjengelig. Ivermectin - selv om ikke FDA godkjent - er en ledende valg blant veterinærer selv om det er flere raser - spesielt gjeting raser - som ikke kan ta medisinen. Interceptor, Sentinel og Advantage Multi finnes også medisiner effektive i behandling av skabb.

For menneskelig skabb eller skabb, er produkter som er kjent som scabicides foreskrevet. Scabicides er tilgjengelig i krem ​​og lotion former, og den smittede gjelder medisiner til de infiserte deler av kroppen.

For både mennesker og hunder, vaske sengetøy og klær i varmt vann. For mennesker, kan seksualpartnere eller folk i nær kontakt kreve behandling i tillegg, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC).
Chigger Midd

Chigger midd er små midd som påvirker både mennesker og hunder under sommermånedene. Chigger larver, mens fortsatt anses midd, bare har seks ben som insekter. Larvestadiet i utviklingen er den eneste scenen for å aktivt mate på hunder og andre pattedyr.

Motsetning til det mange tror, ​​ikke larve chigger midd ikke suge blod. Denne lille parasitt fordøyer væske inn i huden som bryter ned vevet. Når vevet er effektivt flytende, suger parasitten da den opp. Disse biter gir røde, kløende flekker, noen ganger med en liten hvit pustel i sentrum. Hos mennesker er disse midd foretrekker områder av kroppen som ankler, under sokk eller belte linje, passer overalt klær tett, armhulene, lysken og baksiden av kneet. Hos hunder, chiggers vanligvis påvirker bena, magen og hodet områder.

Klippe høyt gress og briars å hindre chigger angrep, og alltid bruke insektmiddel. Mennesker bør dusj med varmt vann så snart som mulig etter mulig kontakt. De bør også vaske sine klær i varmt vann, kaldt vann, må ikke drepe midd, og de vil bite igjen når klærne er re-slitt

Hunder befengt med chiggers finne lindring fra enten dips eller antiparasittære aktuelle behandlinger. .

støvmidd

Selv om de ikke mate på dyr eller mennesker, støvmidd fortsatt påvirker mennesker og hunder. For mennesker, kan støvmidd forårsake hvesing, nysing, kløende og rennende øyne og andre symptomer på allergisk rhinitt. For hunder, skjer allergisk reaksjon vanligvis i form av dermatitt.

Støvmidd mate ut av døde hudceller og kjæledyr dander. De bor et sted i hjemmet som kan ha en god matkilde, for eksempel sengetøy, myke møbler og andre. Folk puster midd og deres avføring når de blir luftbårne, og dermed forårsaker allergisk rhinitt.

Hunder er mer vanlig allergisk mot enzymer som produseres av midd. Mennesker noen ganger viser lignende symptomer til hunder, men det er ikke så sannsynlig som nysing

"allergi angrep."

helse

· Den beste måten å få muskel hjemme 
· Diskusjon On Hvorfor Losing Vekt er bra 
· Hvordan bruke Oral glutation i en Forstøveren 
· No Boundaries: Pride mobilitet scootere 
· Leddgikt i ryggraden Symptomer 
· Blankere Smile! 
· Slik Cure overdreven underarm svette 
· Testosteronmangel hos menn Symptomer 
· OmniMD lanserer Elite henvisning Partner (ERP) Program for å forbedre EPJ Adops…
· Hvordan gjenopprette fra en Sex Addiction