Hvordan bli kvitt insekter Naturligvis

Insekter er utrolig irritasjonsmomenter til ethvert hjem. Ikke bare er de irriterende, kan de også forårsake skade og spre ulike sykdommer. For eksempel kan en bie stikk drepe noen som er allergisk mot bier, mens noen flått kan spre seg Lyme sykdom. For de som ønsker å frastøte insekter uten å ty til sprøyting sine hjem med giftige skadedyr mordere kjøpt i butikkene, det er naturlige løsninger på problemet, og mange kan bli funnet på kjøkkenet. Du trenger
Borsyre eller boraks pulver
Sugar
Vann
vaskemiddel
Baking soda
Sand, lime, kobber eller aske
Agurker
rosmarin blader

Vis flere instruksjoner
en

Place borsyre eller boraks pulver på steder inne i huset der du ikke vil at insekter å krype inn i huset ditt. Borsyre hjelper kontroll non-flying skadedyr som kakerlakker, Sølvkre, saksedyr og maur. Plasser en smal linje over innganger og ved eventuelle innganger insekter er sannsynlig å krype gjennom. Du kan også spre små håndfuller tilfeldig i hele huset.
2

Plasser en blanding av en del melis til to deler natron rundt i huset for å bli kvitt kakerlakker. Sukkeret i blandingen vil tiltrekke kakerlakker, mens den natron vil drepe dem når de svelges det. Plassere små håndfuller av blandingen i skjulte steder hvor barn og kjæledyr ikke kan nå det.
3

Spre en linje av sand, kalk, kobber sulfat eller aske i områder hvor du har sett snegler. En smal linje plassert på gulvet på tvers av innganger eller andre åpne områder der snegler komme inn i huset er nok til å avskrekke dem. Kalk og kobber sulfat er tilgjengelig på de fleste gård forsyning, hagearbeid og jernvareforretninger. Dryss
4

grunnen rosmarin blader der kjæledyret ditt sover, for å holde eventuelle lopper unna.
5 < p> Fyll en liten beholder med sukker vann og en dråpe oppvaskmiddel. Vaskemiddelet vil bryte spenningen på overflaten av vannet, noe som betyr at insekter som kryper eller flyr i vil drukne. Du kan plassere disse beholderne hvor som helst, innendørs eller utendørs.
6

Spre noen agurk skreller der maur normalt inn i hjemmet. Dette fungerer også for veps, midd, møll og fluer. Noen få dråper sitron på sprekker der maur vanligvis vises er også effektive.
7

Plant blomster og planter som frastøter insekter rundt hjemmet ditt. Noen planter som er kjent for å frastøte maur inkluderer peppermynte, peppermynte og pennyroyal. Mynte og basilikum er effektive i å kontrollere fluer.

helse

· Kan Hjertebank skade hjertet ? 
· Fysiske aktiviteter for 3-åringer 
· Misteltein brystkreft behandlinger 
· Hva er tegnene på en person Snorting narkotika? 
· ACE-hemmer bivirkninger 
· Vekttap råd for å leve et langt Fit Livet 
· Mesothelioma Treatment Hvem er medlemmer av helsevesenet team? 
· Kan en Wheat Free Diet Cure irritabel tarm syndrom? 
· Fedme - Fat Fighter Diet For You 
· Formålet of General Theory of Nursing