Typer Innendørs Bitende Midd

Midd er klassifisert som små leddyr og nært knyttet til flått, de er en vanlig husholdning skadedyr som kan finne veien inn i maten lagring, innenfor vegger og selv på kjæledyr. Midd varierer biologisk og mate på et variert utvalg av organismer. De fleste midd er harmløse rovdyr som beiter på andre insekter og råtnende vegetasjon, men noen er kjent for sin parasittiske oppførsel på mennesker og andre dyr. Midd bli en plage når de kommer inn boliger i stort antall, ofte forårsaker alvorlig hudirritasjon. Det er derfor mange typer innendørs midd, hver med forskjellige virkemåter og fysiologiske fordeler. Kløver Midd
Midd er en nær slektning av den felles tick.

Clover midd ofte invadere hjemmene i tusenvis, forårsaker alvorlige forstyrrelser blant beboere. Å være bare 0,85 millimeter lang, kløver midd er en rødbrun farge og kan lett krype inn i hus gjennom små sprekker rundt vinduer og dører. Disse midd i hovedsak inn i hus når deres viktigste plante mat kilder forsvinne, som består av kløver, eføy, gress og frukttrær. Kløver midd er den mest aktive i løpet av høsten, og foretrekker å søke ly under vintre å legge sine egg. Heldigvis trenger kløver midd ikke føre til helse-relaterte problemer.
Bird Midd

Bird midd normalt hjemsøke fugler, men er også kjent for å bite mennesker når sin opprinnelige verten dør . Hovedsakelig som blod forer, fugl midd angripe fugler i løpet av natten og hvile i løpet av dagen. Individer som håndterer infiserte fugler kan generere en kløende reaksjon til midd, men trenger ikke fugl midd foretrekker å forbli på mennesker i lang tid. Hus mest sårbare for fugl midd invasjonen er de med fuglereder inne skorsteiner og sperrer. De beste måtene å eliminere disse skadedyr inkluderer støvsuging eller ved hjelp av en aerosol insektmiddel.
Chigger Midd

En av de store midd arter som primært angripe mennesker er chigger midd. Bare larvestadiet biter og angriper menneskelig hud. Chigger larvene er rødlig i fargen og ser ut til å være knapt synlig. Ved forankring på huden, injiserer de spesialiserte spytt og fordøye flytende huden. Hvis ikke oppdages, kan chigger midd forbli på huden i mange dager, forårsaker betennelse og kløe. Steder med lag av halm, strå og kratt gi best habitat for chigger midd. Plantevernmidler har blitt den vanligste måten for å eliminere chigger midd populasjoner.
Skabbmidd

Skabb midd er også kjent for å angripe og infisere menneskelige befolkninger. Som en parasittiske arter, skabbmidd er vertsspesifikke og angriper hovedsakelig husdyr og mennesker. Disse midd ofte hule i menneskelig hud og legger egg, fôring på både hud og hud sekret. Utenfor verten kroppen, kan skabbmidd bare forbli i live for et par dager. Skabb, en smittsom hudinfeksjon, er ofte sett i løpet av personer bitt av skabb midd. Riktig behandling mot skabbmidd inkluderer bruk av et insektmiddel resept lotion og riktig fremtidige sanitærforhold protokoller.

helse

· Naturlig hjemme rettsmidler for Swimmers Ear som du bør vite om 
· Hvordan behandle et lukket brudd Under First Aid 
· Behandlinger for DCIS 
· De DHEA supplement bivirkninger 
· Hvorfor Appliance Plugger Få bruke Hot? 
· Tdap vaksine bivirkninger hos voksne 
· Hvordan Sammenlign Distress and Eustress 
· Hvordan være en medisinsk Advocate 
· Symptomer på angst hos barn 
· Hva er en stasjonær Glacier?