Fugl Midd Betong Behandling

Bird midd er parasitter som er felles for varmt klima. Selv om de vanligvis overleve ved å mate fra fuglens blod, vet de er til å hjemsøke hjem og ty til fôring av av mennesker eller familie kjæledyr. Hvis du tror du kan ha en fugl midd infeksjon, handle raskt, som de formerer seg raskt og kan overleve uker uten en matkilde. Hva er Bird Midd?

Bird midd er ovale parasitter som lever i fuktige værforhold. De er vanligvis funnet hvor fuglen har valgt å bygge sitt rede. Infestation vanligvis vil skje etter at fuglene har forlatt reiret og midd har ingen matkilde. Når dette skjer, vil midd bli mobil, flytte innendørs gjennom små sprekker i vegger og hull i taket.
Bird Mite Identification

Bird midd er lett å skille fra lopper eller andre vanlige angrep. Selv om midd kan bevege seg raskt, har de ikke hoppe så lopper gjøre. De voksne har fire sett med bena mens de umodne midd bare har tre. De har evnen til å detektere varme og karbondioksyd som trekker dem til ansiktet og lysken av deres vert. De er mer aktive om natten, og dette er da folk vanligvis får de fleste biter. Midd kan også gå inn og infisere luftveiene av verten sin.
Behandling av Infestation

identifisere kilden til smitten. Fjern eventuelle reir, men sørg for å bruke hansker og maske. Fugler har en tendens til å velge høye steder som er skjult for rovdyr å bygge sine reir. For å finne reir, sjekk skorsteiner, loft, krype mellomrom, garasjer, nabostaten trær og kjellere. Når alle reir er fjernet, gjelder insektmiddel for å infested områder.
Hvilke typer insektmiddel?
P Det er mange typer insektmidler å velge mellom, men det er viktig at den er ment å brukes innendørs. Væske eller spray insektmidler kan være mer effektiv når du trenger å søke i høye eller vanskelig tilgjengelige områder. Flytende insektmiddel kan komme i aerosol-eller trigger-flasker eller i form av en "feil bombe". Bug bombene er laget av flytende insektmidler som er satt av like før du forlater den infiserte områder. Vanligvis bør plassen være ledig for flere timer med alle vinduer og dører lukket. Støv insektmiddel inneholder generelt borsyre. Til å arbeide effektivt, må det påføres som et tynt lag over de infiserte områder. Dersom området er stort, kan støv insekticider være vanskelig å fjerne senere og vanskelig å anvende på alle de nødvendige overflater. Hvis angrepet er alvorlig, ta kontakt med en profesjonell for å sikre at smitten ikke kommer tilbake.

helse

· Hva å spise med en knapp Feeding Tube 
· Hvordan Reduser Securities med en negativ forventet avkastning må Risk? 
· Tegn og symptomer på en Stroke i Bakhodelapp 
· Tegn og symptomer på solstikk 
· Hvordan bruke Indikatorer for kvalitet Healthcare i sykehjem 
· Ta imot utfordringen fra Snorking At Night med en anti Snorking Munnstykke 
· Ren Stue: Organiser rot og høste helsemessige fordeler 
· Fakta om høreapparater Prisene 
· Positivt og ulemper av Free Health Care 
· Hva Tannkrem er bra for valper?