Mulige bivirkninger av cellegift på blæren

Ifølge American Cancer Society, er røyking den største risikofaktoren for blærekreft i USA. Forekommer i alle aldre, påvirker blærekreft fire ganger så mange menn som kvinner, og det er mest vanlig hos personer eldre enn 65 år. Blærekreft er den dyreste kreft å behandle med en stor grad av tilbakefall på 50 til 80 prosent. Behandlingstilbud for blærekreft inkluderer: kirurgi, cellegift, strålebehandling og immunterapi, alle har mulige bivirkninger. Betydning

Kjemoterapi er en behandling der narkotika brukes til å ødelegge kreftceller. Muntlig og intravenøst ​​er måter å administrere kjemoterapi narkotika i kroppen, men i begynnelsen av pasienter med blærekreft, kan narkotika infunderes inn i blæren gjennom urinrøret (kalt intravesikal kjemoterapi)
Behandling
<. br>

To kjemoterapi narkotika, cyklofosfamid og ifosfamid, er forbundet med giftige bivirkninger til blæren som fører til en tilstand som kalles blærekatarr. Blærekatarr og dens mer alvorlig form Hemoragisk cystitt er de to hovedtyper av blære problemer knyttet til kjemoterapi.
Effects

cystitt, som forekommer hos opptil 10 prosent av pasientene som fikk kronisk lavdose cyklofosfamid, er oppdaget i urin brenning eller blødning etter flere runder med cellegift. Det er også en irritasjon av slimhinnen i blæreveggen. Hyppig vannlating og sprek hydrering er to måter å hindre blærekatarr.
Warning

hemoragisk cystitt er kombinasjonen av blæren smerte og irritabel blære systemer før utvikle hematuri. Blod i urinen er blod i urinen. Pasienter som har utviklet hemoragisk cystitt står overfor en farlig tilstand som kan føre til betydelig blødning eller livstruende infeksjon.
Fact

Symptomer på hemoragisk cystitt inkluderer blod i urinen, blære infeksjon, hyppig vannlating og mer.

helse

· Effektive måter å Foreldre Barn med Aspergers 
· Tre-dagers Cardiac Diet Fordeler og ulemper 
· Hvordan Care for en Sinus Hodepine 
· Får grunnleggende rett før bruk Muskel Building Supplements 
· Hvordan gjenkjenne de fysiske tegn på anoreksi 
· Forskjellene mellom en tre-Wheel og to-wheel Walker 
· Generic & Brand Reseptbelagte legemidler 
· Jeg Ll Sleep When IM Død 
· Klemt nerve Informasjon 
· Naturlige fordeler av vitamin A og fordelaktig kilder til vitamin A