Timelige Tumor Symptomer

Reoccurring hodepine kan være smertefullt for noen, men de kan også signalisere noe mye mer alvorlig. Hvis du opplever hode smerter og tror det kan være noe mer til det, trenger du ikke ønsker å stå klapp og se hva som skjer. Timelige svulster vil ikke dukke opp på overflaten, men etter den tid ser du effekten av tåkesyn og hallusinasjoner, kan veksten bli et alvorlig - selv dødelig - problem. Sted

tinninglappen ligger på de nedre delene av begge hjernehalvdelene rett under frontpartiet og parietal lobes. Det er viktig i behandlingen tale og visjon, og er også der prosessene for langsiktig minne skje. Det er også hjemmet til hippocampus, som bistår i både langsiktig minne utvikling og navigasjon.
Symptomer

Hodepine er den vanligste symptomet på timelige svulster. Omtrent 60 til 70 prosent av hjernen kreftpasienter utvikle hodepine på et tidspunkt, ifølge NeurologyChannel.com. Beslag er også en hyppig konsekvens. I tillegg til kvalme og oppkast, kan du oppleve forstyrrelser som synstap eller andre svekkelser som følge av en temporal svulst.
Hensyn

hallusinerer er en av de vanligste vision-manipulerer symptomer på en timelig svulst. Dette skjer når veksten av svulsten skaper press på tinninglappen. Mangelen på ytre symptomer gjør det vanskelig å diagnostisere en svulst på egen hånd, så hvis du opplever noen av disse symptomene, er det best å sjekke med en lege.
Behandling

kirurgi vil fjerne svulsten og lindre symptomene som i utgangspunktet signalisert svulsten. Selv om din hodepine og hallusinasjoner vil trolig forsvinne, kan svulsten fortsatt eksisterer og vil fortsette å vokse og forårsake dine symptomer oppstår på nytt uten behandling. Du må kanskje gjennomgå kjemoterapi, avhengig av type svulst og i hvilken grad den har vokst og /eller spredning, eller andre behandlinger som stråling eller hormonbehandling.
Expert Insight

p Hvis du opplever noen av symptomene nevnt, er det viktig å søke legehjelp umiddelbart. Fordi hodepine er vanlige forekomster ikke alltid relatert til svulster, anbefaler den amerikanske hjernesvulst Association holde en hodepine dagbok, innspilling når og hvor lenge hodepinen oppstår. Dette vil hjelpe legen finne ut om din hodepine er symptomer på en svulst eller resultatet av noe annet.

helse

· Symptomer på en polyester Allergy 
· Slik Clear Wax i ørene 
· Symmetrisk vs Asymmetrisk Yoga Poses 
· Er Prenatal Vitaminer Trygt for menn? 
· Hvordan Resrict Kalorier med Optimum Nutrition 
· Behandlinger for Tilbakevendende Bakteriell vaginose 
· Risikoen for Kosmetisk Eye Lift Surgery 
· Hvordan behandle og diagnostisere blyforgiftning 
· Hvordan få Upstairs på krykker 
· N02 Bivirkninger