Bidra til å forebygge brystkreft

Det er to typer brystkreft: østrogen positive og østrogen-negative. Østrogen-positive kreft er østrogen sensitive, som betyr at østrogen kan stimulere svulstene å vokse mens østrogen-negative kreft ikke påvirkes av østrogen. Yngre kvinner generelt utvikle østrogen-negative kreft, mens postmenopausale kvinner vanligvis har østrogen-positive kreft. Ved å lære om familien din historie og lese følgende informasjon, kan du bidra til å minske risikoen for å bukke under for brystkreft. Hormonbehandling
p Hvis du er en kvinne i overgangsalderen og på HRT (Hormone Replacement Therapy), snakk med legen din om hvorvidt HRT er tilrådelig for deg, spesielt hvis det er en historie om brystkreft i familien din. I slike tilfeller kan risikoen ved hormonbehandling overgå fordelene. Resultatene av forskningen i Storbritannia og Australia ble publisert i British Medical Journal i juni 2009 viste at blant kvinner etter overgangsalderen, som ikke deltok i hormonbehandling var mindre utsatt for å utvikle brystkreft.

Antioksidanter

Begynn supplere med antioksidanter hver dag. Antioksidanter som vitamin C, vitamin E og vitamin D, forsterke funksjonene til immunsystemet og er kjent for å bidra til å hindre skadelige frie radikaler fra mutere cellene våre. Mutasjonen av celler attributter til utvikling av kreft. Anbefalt daglig inntak for vitamin C er 75 mg om dagen for kvinner i alderen 19 gjennom 70, er vitamin E 15 mg om dagen for kvinner over 19 år og for vitamin D, kvinner i alderen 19-50, RDI er 5mcg, kvinner 51-70, 10mcg og for de over 71, 15mcg om dagen.
Mammograms

Snakk med legen din om farene ved mammografi . Mammografi er en form for røntgen og x-stråler kan føre genene våre til å mutere og øke risikoen for å utvikle kreft. En studie ved Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health fant at av "10 000 kvinner med BRCA-genet som hadde fem mammografi i alderen mellom 24 og 29, var det ytterligere 26 tilfeller av brystkreft."


helse

· Behandling av flass og flass hjem rettsmidler 
· Hvordan bli kvitt en Geranium Plant Utslett 
· Afasi Speech Therapy Aktiviteter 
· Bihulebetennelse Selvhjelp 
· Fremstilling av Carboplatin
· Lav inntekt og dens effekt på sunn Eating
· Naturlig rettsmidler for Brown eneboer Bites 
· Drug Free Migrene Relief 
· Rolfing for kroniske nakkesmerter 
· Hva er de helsemessige fordelene av vitamin D?