Bivirkninger av Chemotherpy

Noen få setninger i det engelske språket er mer skremmende enn ordene "Du har kreft." Hvis du eller en elsket en har blitt berørt av denne fryktelige tilstand, kan legen har foreslått flere muligheter for behandling. Kjemoterapi er en av de vanligste former for behandling av kreft i bruk i dag, men det vesentlig øke risikoen for mulige bivirkninger. Hvorfor Kjemoterapi forårsaker bivirkninger

Kjemoterapi er en prosess som bruker spesifikke medikamenter for å drepe kreftceller i kroppen. Dessverre er friske celler, spesielt de som er stadig i en tilstand av splittelse og gjenvekst, ofte skadet i prosessen. Dette collateral damage er grunnlaget for de fleste av de kjente kjemoterapi bivirkninger.
Skadet Bone Marrow

Når benmargen er skadet av kjemoterapi, merkbare endringer vil vises i pasientens blod. Selv om dette ikke vil vises raskt etter første cellegiftbehandling, er det en vanlig bivirkning at alle pasienter som gjennomgår kjemoterapi aksje. Endringene i blodets cellulære makeup vil spores med jevne mellomrom av legen din.
Kvalme og oppkast

To nært beslektede bivirkninger at mange pasienter som gjennomgår kjemoterapi tåle er kvalme og oppkast. Legemidler som brukes i kjemoterapi virker irriterende på slimhinnen i fordøyelseskanalen, og dermed bidra til utseende bivirkninger.
Håravfall eller Alopecia

Nesten alle pasienter som får kjemoterapi pause å vurdere håravfall når de først hører ordet kreft. Det er en svært vanlig bivirkning av kjemoterapi, men alvorlighetsgraden av denne bivirkningen varierer i henhold til de individuelle og spesifikke kjemoterapi narkotika.
Endringer i appetitt og vekt

ofte forbundet med kvalme og oppkast er nevnt ovenfor, kan svingninger i vekt og nær total tap av appetitt følge kjemoterapi behandlinger.
tarmproblemer

Mange pasienter som gjennomgår kjemoterapi lider fra tarm problemer, inkludert forstoppelse og diaré.

helse

· Hvordan man skal vurdere om en kontakt linse Passer 
· Cold rettsmidler laget med Honey 
· Underground Hypnosis: Finn veien Beyond The Critical State Of Mind 
· Hvordan unngå Barium Forgiftning 
· Bivirkninger av Jenny Craig Diet 
· Assisted Living Informasjon 
· Botemidler for Stage 4 Colon Cancer 
· Hvordan forbedre Night Vision 
· Ekteskap rådgiveren New York 
· Hvordan kontrollere en underbevisstheten