Hva er Tamoxifen behandling?

Tamoxifen styrer bestemte typer brystkreft som blir stimulert av østrogen. Tamoxifen binder seg til østrogen reseptorer på kreftceller og forstyrrer tumorvekst. Tamoxifen

Tamoxifen (Nolvadex) er en selektiv østrogen modulator (SERM). Den blokkerer østrogen reseptorer på celler i visse typer brystkreft som stimuleres av østrogen. På denne måten hindrer tamoxifen svulsten i å vokse, ifølge National Cancer Institute (NCI).
Breast Cancer

Tamoxifen brukes både tidlig og sent -trinns hormon reseptor-positiv brystkreft etter kirurgisk fjerning av brystsvulst. Tamoxifen er en tablett en gang daglig i inntil fem år.

Cancer Prevention

Kvinner med høy risiko for hormon-sensitive brystkreft kan ta tamoxifen til forhindre tumorer, i henhold til NCI. Tamoxifen forhindrer ikke brystkreft som ikke er hormon sensitiv.
Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av tamoxifen inkluderer hetetokter og vaginal utflod. Alvorlige bivirkninger inkluderer hjerneslag, blodpropp og økt risiko for livmorkreft.
Livmorkreft

Selv om tamoxifen blokkerer virkningen av østrogen i brystet, fungerer den som et østrogen stimulant i livmoren. Østrogen og tamoxifen er forbundet med livmorkreft, som påvirker slimhinnen i livmoren, og livmor sarkom, kreft i livmor veggen muskel.

helse

· Hvordan ta Melatonin for Parkinsons sykdom 
· Hvordan redusere blodtrykket med trening 
· Lekeplass Swings & Sikkerhet 
· Ivory Soap & Restless Leg Syndrome 
· Hvordan feire Mays bedre søvn måned 
· Hemmoroids Behandling 
· Typer av Drug Addiction 
· Hvordan spise sunt mens du reiser i en Car
· Tinnitus Cures 
· Bruk en blendende smil Fra Teeth Whitening Process