Grunner til å bli en Cancer Support Group

Hvis du eller noen du elsker har blitt diagnostisert med kreft, vil du kanskje vurdere å bli en kreft støttegruppe. Mens det kan virke rart for noen å dele intime detaljer i livet med en gruppe fremmede, bli en kreft støtte gruppen har mange positive fordeler for deg og din familie i denne vanskelige tiden. Støtte for deg

Enten du har problemer med kjemoterapi bivirkninger, balansering behandling med fremdriftsplan, eller bare føle seg overveldet, har en gruppe mennesker til å snakke med som forstår din frykt kan hjelpe deg til å føle mindre alene og gi deg styrke til å bekjempe kreften.
Støtte for din familie

Noen kreft støtte grupper fokusere på pasientene selv, mens andre grupper er dannet for å hjelpe familiemedlemmer av kreftpasienter kommer til enighet med sykdom av en kjær. Familiemedlemmer av kreftpasienter er like redd som pasientene selv, og foreldre og barn kan ha nytte av en støttegruppe.
Dødsfall Support
p Hvis det verste skjer og en pasient bukker under for hans eller hennes kreft, kan en støttegruppe gi støtte til de overlevende familiemedlemmer ved å tilby gaver og en skulder å gråte på.
et panel av Kunnskapsrike Venner

En støttegruppe kan gi en kreftpasient en stikkontakt for å stille spørsmål, dele historier, og lære mer om kreft. På mange måter er en god støtte gruppen som å ha et team av leger og kreft eksperter på hånden, og er en utmerket ressurs for å lære om bivirkninger av enkelte behandlinger og dele nyheter om cutting-edge behandlingstilbud.

hjelpe andre
p Hvis du er en overlevende, kan det være lurt å bli med i en støttegruppe for å hjelpe andre kreftpasienter takle sykdommen sin og gi en kilde til håp.

helse

· Tips for å forbedre ditt syn? 
· Våre Topp 3 Chest Dumbell Øvelser er listet opp her. 
· Hvordan diagnostisere Anterograd Amnesia 
· Prostata kreft tilbakefall Symptomer 
· Hvor lenge bør du vente å få testet for HIV? 
· Hvordan behandle kolitt Med Digitalis 
· Forslag til Quit Smoking Timeline 
· Bivirkninger av Primidone 
· Slik beskytter du deg mot diabetes 
· Din guide til den beste acne behandling