Fordeler og ulemper med kjemoterapi

Mange som har blitt diagnostisert med noen form for kreft vet at utvinning er en lang og noen ganger smertefull prosess. Kjemoterapi er en kilde til både healing og ubehag, men er det virkelig verdt bryet? Kreft

Kreft oppstår når en gruppe av celler har mistet evnen til å kontrollere vekst gjennom mutasjoner. Disse cellene deler seg raskt å danne svulster, og noen ganger kreftcellene kan spre seg til andre deler av kroppen.
Kjemikalier Brukte

Chemocare.com viser de forskjellige typer kjemikalier brukes ved behandling av kreft. Disse stoffene spesifikt mot raskt voksende celler (for eksempel ved å blokkere microtubule dannelse). De skiller ikke mellom friske celler og kreftceller.
Fordeler

Den største fordelen til kjemoterapi er dens kontroll over spredningen av kreft siden det er levert hele kroppen i blodet. Det er enda mer effektiv når den kombineres med kirurgi eller strålebehandling.
Ulemper

verste ulempen med kjemoterapi er de ubehagelige bivirkninger som kvalme, hårtap og ekstrem ubehag. En annen ulempe er at kjemikalier må velges med omhu avhengig av type og stadium av kreft.
Aktuell forskning

utvikling av legemidler som kan være spesielt rettet mot en kreftsvulst er et lovende område av dagens forskning. Hvis teknologien kan være fullkommen, kan bivirkningene er felles for de fleste typer cellegift unngås.

helse

· Tegn på en Trakk Muscle 
· Historien om Hospice Care 
· Nyrestein hjem rettsmidler - Kidney Stone fjerning Made Easy 
· Vær kresen når Plukke En Aromaterapi Candle 
· Hvor lang tid tar betennelse i mandlene Siste? 
· Slik tester for autisme hos barn 
· Hånd Vorter Hva du trenger å vite om dem? 
· Slik håndterer High Blood Pressure Mens Flying 
· Tre enkle trinn for å korrigere sittestilling 
· Hvordan komme Over en Anfall