Hvordan Stopp Hoste Fra Lung Cancer Radiation & Chemo

Ifølge opplysninger fra medisinsk nettsted Medline Plus, kan lungekreft føre til en rekke ubehagelige symptomer som kortpustethet, problemer med å svelge, lokalisert smerte i brystet og kroniske og vedvarende hoste. Behandling av disse problemene er et must for å bedre livskvaliteten for personer som lider av lungekreft, og det finnes en rekke ruter du kan ta for å bidra til å holde en kronisk hoste under kontroll. Instruksjoner
en

Rådfør deg med din behandlende lege om muligheten for å bruke reseptbelagte medisiner for å bidra til å løse en kronisk hoste fra lungekreft behandlinger som kjemoterapi og strålebehandling. Noen medisiner som vanligvis foreskrevet for denne oppgaven inkluderer smertestillende som for eksempel kodein og morfin. Disse stoffene kan gis muntlig - i pille eller flytende form - eller via injeksjon
2

Snakk med legen din eller utføre din egen uavhengige undersøkelser for å finne mulige bivirkninger av den valgte medisinering.. Noen medisiner, som for eksempel morfin, bære risikoen for avhengighet sammen med andre uønskede effekter, for eksempel forvirring og en nedgang i kognitiv evne.
3

Vei fordelene av behandling mot siden effekter for å avgjøre om det er et levedyktig alternativ for deg som enkeltperson. Mens noen pasienter er villig til å gå langt for å fjerne sine kreft symptomer, andre er ikke villig til å risikere mental svekkelse eller fysisk avhengighet bare for å eliminere en hoste. Bestemme hvilken som er mer viktig for deg, rådgivning med legen din igjen for å fastslå om det er noen andre medisiner som du kan bruke som ikke vil utsette deg for bivirkninger som du synes er forkastelig.
4

Vurdere alternative non-medisinering-baserte behandlinger som pusteøvelser som mål å behandle en hoste forbundet med lungekreft. Læring og mestring dype pusteøvelser med hjelp av legen din for en kvalifisert fysioterapeut kan bidra til å lindre noen av hoste uten mulighet for bivirkninger, eller bekostning, av reseptbelagte medisiner.


helse

· Lungearterien Disease 
· Hvordan gjøre endringer i livsstil for Hepatitt C 
· Hvordan bruke teori for å forbedre Nursing Practices 
· Hvordan sjekke en Brystreduksjon /Kosmetisk kirurg Record 
· Farene ved Iron Toxicity 
· Raping, gass og forstoppelse - tre primære symptomer på fordøyelsesproblemer 
· Viktigheten av Water Quality Testing 
· Hva er effekten av et kolon rens? 
· Protein Allergi Symptomer 
· Recovery fra en laminectomy