Differential Diagnosis of peritoneal Mesothelioma

Mesothelioma er kreft i mesothelium, som er vevet rundt brysthulen, bukhulen og hjerte. Peritoneal mesothelioma påvirker mesothelium rundt bukhulen. Siden symptomene på peritoneal mesothelioma kan også være en indikasjon på andre forhold, mange av de kliniske tester er nødvendig for å oppnå en differensiell diagnose, hvilket betyr, en systematisk sammenligning av kliniske funn for å bestemme den nøyaktige tilstand som forårsaker symptomene. Symptomer

Peritoneal mesothelioma er ofte ikke diagnostisert før det har kommet betydelig og dette skyldes det faktum at mange pasienter ikke viser symptomer i tidlige stadier. Mange av symptomer, inkludert magesmerter, økt abdominal omkrets, tretthet, vekttap og fordøyelsesenzymer forstyrrelser, kan ikke virke alvorlig nok til å føre til at pasienten til å søke legehjelp. Andre symptomer er abdominal masse, oppblåsthet i magen og anemi. Faktisk kan symptomene være så generelle at mange tilfeller av peritoneal mesothelioma finnes bare når pasienten søker legehjelp for en annen tilstand.
Lignende forhold

For arbeidstakere med kjent eksponering for asbest (lange, tynne fibre som er den ledende årsaken til mesothelioma), kan det være vanskelig å avgjøre om mesothelioma er peritoneal, pleural (mesothelioma av brysthulen) eller perikard (mesothelioma av vevet rundt hjertet). I tillegg peritoneal karsinomatose (flere små svulster i bukhulen) symptomene ligner på peritoneal mesothelioma.

Computertomografi

Mange pasienter kommer inn med klager av mageregionen vil gjennomgå en computertomografi (CT) test som effektivt kan oppdage unormale. Men sprer avansert pleural mesothelioma (fra lungene) ofte til bukhule og CT-test kan ikke skille hvilken type mesothelioma var den første infeksjonen.
Sonography

En sonogram utføres ofte i forbindelse med computertomografi. Sonogram kan avsløre tilstedeværelsen av ascites som er væske i bukhulen. I tilfelle av peritoneal karsinomatose, er de ascites veldig fremtredende, men i peritoneal mesothelioma, den er til stede, men i mindre mengder.
Needle Aspirasjon Biopsi

En test som kan gi en konkluderende diagnose av peritoneal mesothelioma er en biopsi nålen aspirasjon. Denne testen krever noen av ascitesvæsken å bli trukket av en nål inn i bukhulen. Når prøven er oppnådd, blir det undersøkt under mikroskop, og den type av celler tilstede indikerer at sykdommen er tilstede. Imidlertid er denne teknikken ikke alltid nok til å gi en differensial diagnose spesielt når legen ikke kan få nok væske for å analysere.
Laparotomi

Laparotomi er en prosedyre der en snitt er gjort i buken slik undersøkelse av organer i bukhulen. Denne prosedyren kan være nødvendig hvis nål aspirasjon biopsi ikke klarer å gi nok prøve for undersøkelse og diagnostisering. Under denne prosedyren ikke bare kan ascities bli samlet inn, men en prøve av unormal vev kan bli tatt for en biopsi. Selv om dette er mye mer invasive, vil det gi differensialdiagnose.

helse

· Pain Relief for ryggsmerter på grunn av Bekhterevs sykdom 
· Norwalk Virus Komplikasjoner 
· Tegn på Athletic Astma 
· Hvilke vitaminer er bra for menn? Er 
· Hvordan løfte 5 gallon vannflasker Trygg 
· Hva er Probiotiske Food? 
· Hva er Centrum Silver brukes til? 
· Your Smile Kunne Radiate Etter du bruker Whitening Products 
· Tenker Lipo Suge? Enkel metoder for å velge den største sted å starte 
· Hvordan behandle en Winter Cold