Hvordan diagnostisere nesehulen Kreft

nesehulen kreft oppstår når det er kreft (ondartet) celler som finnes i vev i nesehulen. Den nasale hulrom er plassert bak nesen - det er den passasje hvorigjennom luften går på vei til halsen. Nesehulen kreft starter vanligvis i cellene som linje orofarynx. For å diagnostisere nesehulen kreft, må du gå til legen din for røntgenbilder og testing. Du trenger
Medisinsk evaluering
Fysisk undersøkelse
X-rays
MRI Scan
CT Scan
Biopsi
Vis flere instruksjoner
1

Finn ut om du har noen symptomer på nesehulen kreft. Noen av de vanligste tegnene på nesehulen kreft inkluderer blokkering av den ene siden av nesen, redusert smerte i sinus regionen, luktesans, neseblod, smerte over eller under øynene, hyppig hodepine og en klump eller sår som ikke gror inne i nesen.
2

Planlegge en avtale med legen din. Du bør gå til lege så snart som mulig hvis du har noen av symptomene nevnt i trinn en.
3

Gå til planlagt avtale og møte med legen din. Legen begynner med å spørre deg om dine symptomer og gi deg en medial evaluering. Legen må også gi deg en fysisk undersøkelse for å fastslå din generelle helsetilstand.
4

fullføre de nødvendige røntgenbilder og tester. Legen undersøker nesen ved hjelp av et speil, lys og rhinoscope, skjærer et lite stykke vev fra innsiden av nesen og ser på det under et mikroskop for kreftceller (kalt en biopsi). Han kan også bestille en CT-scan (CT scan), MRI-scan (Magnetic Resonance Imaging Scan) og en kiste x-ray.
5

Diskuter dine testresultater med legen din. Legen informerer deg om statusen til tester og forteller deg om du har nesehulen kreft. Hvis du har nesehulen kreft, kan legen din behøve å bestille flere tester for å fastslå stadium av kreft.

helse

· Hvordan behandle en akutt nyre-smitte 
· Pure Resveratrol: hjelper deg Stay Young 
· Hva er Female Symptomer på en operasjonssåret brokk? 
· Beginner Rask gåing og løping å miste vekt 
· Kjøpe Komplett Contact Lens Solution 
· Hvordan å miste vekt Ernæringsmessig på en TV Dinner Diet 
· Bone Cancer og Nedre Leg Pain 
· Fem enkle måter å ha optimal helse 
· Hårvekst behandlingstilbud 
· Uttak symptomer fra alkohol-og narkotikabruk