Chemo behandlinger for kreft i bukspyttkjertelen

Kreft i bukspyttkjertelen er en av de farligste formene for kreft. Det ofte ikke bli diagnostisert før den har kommet til et punkt for å påvirke andre deler av kroppen og systemer. Som et resultat, er kjemoterapi ofte brukt for behandling. Her er noen viktige aspekter av kjemoterapi og dens bruk på kreft i bukspyttkjertelen. Bukspyttkjertelkreft

Bukspyttkjertelen er ansvarlig for å produsere fordøyelsesenzymer væsker og insulin for kroppen. Fordøyelsesenzymer væsker bidra til å bryte ned maten for magen å behandle, slippe karbohydrater, næringsstoffer og proteiner. Når bukspyttkjertelen blir konsumert med kreftceller, kan disse funksjonene opphøre å eksistere eller bli kraftig påvirket. Hvis kreftceller vokse seg stor nok, kan de hindre kanalene som er ansvarlige for spredning av væske til magen og tynntarmen.
Kjemoterapi

Kjemoterapi innebærer en fordeling av kjemisk forbindelser i kroppen med det formål å drepe kreftceller. Disse kjemikaliene kan være utformet for å angripe selve cellens genetiske sminke eller DNA. Noen kjemikalier, for eksempel, vil målrette den reproduktive evner av kreftceller, mens andre vil ødelegge skipene som plyndre kroppens næringsstoffer. Disse stoffene er enten injiseres i blodet eller muntlig tatt.
Formål

Siden kreft i bukspyttkjertelen er ikke normalt fanget til Stage 3, kjemoterapi vanligvis gitt til lindre smertefulle symptomer og ikke som en kur. The Cancer News rapporterer at overlevelse blir bedre med kjemoterapi. Noen ganger kjemoterapi rettet mot lymfeknutene for bedre distribusjon gjennom kroppen. Kjemikalier, for eksempel Fem-fluorouracil eller gemcitabin, kan krympe hindrer svulster som forårsaker smerte eller blokkere gallegangene.
Bivirkninger

Kjemoterapi generelt kommer med side effekter, som tretthet og generell svakhet. Avhengig av kjemikaliene som brukes, kan andre symptomer som hårtap og lavt antall hvite blodlegemer også forekomme. Gemcitabin er forbundet med bivirkninger som oppkast, influensalignende symptomer og kvalme. Rennende øyne og foto-følsomhet kan være assosiert med fem-fluorouracil. Noen leger vil anbefale å ta kosttilskudd for å bekjempe disse bivirkningene.
Future Chemo Behandling

Cancer News nettside sier også at fremtidige utviklingen i kjemoterapi kan føre til bedre behandling for kreft i bukspyttkjertelen pasienter. Noen kjemikalier under utvikling og testing er rettet mot epidermal vekstfaktor reseptor (EGFR) protein som hjelper kreftceller lever lenger i en kropp. Det er plassert på overflaten av cellene. Den kjemiske Erlotinib rettet mot EGFR protein for å slå den av, slik at cellene til å dø.

helse

· De helsemessige fordeler av å bruke tid i en badstue 
· Hvordan identifisere symptomer på Dystymi 
· Forskjellen mellom Pepper Spray & Mace 
· Hvordan bruke kognitiv terapi for Compulsions 
· Hvordan øke blod i kroppen din 
· Er Sennep Oil bra for hårvekst? 
· Hvordan unngå genmodifisert mat og tilsetningsstoffer 
· Komplett guide til Salvia divinorum ekstrakter 
· Hvordan behandle en Hornet Sting 
· Hva er polycystisk ovariesyndrom?