Stråling behandling for magekreft

Mage kreft er en spesiell snikende form av sykdommen som er vanlig over hele verden, men relativt sjelden i USA. Ved bruk av strålebehandling for å behandle kreft i magen, er det visse hensyn som må tas i betraktning som hindre noen normale alternativer allment tilgjengelig i løpet av prosessen. Magen Cancer

mage kreft, også kjent som gastic kreft, er kreft som i hovedsak påvirker slimhinnen i magen. Symptomer inkluderer lokalisert magesmerte, halitosis (dårlig ånde), problemer svelger, mye luft, og oppkast av blod. Alder og kjønn er to primære risikofaktorer for magekreft, som det skjer mest oftn hos menn over 40 år.
Magen Cancer Treatment

Ifølge Medline Plus , den eneste behandling som effektivt kan "kur" magekreft er full på fjerning av hele magen. Andre behandlingstilbud omfatter kjemoterapi (medikamentell behandling for å forgifte kreftceller) og strålebehandling, men disse er best brukt i forbindelse med kirurgi og ikke som frittstående behandlinger med mindre kreften har spredd seg.
strålebehandling

Strålebehandling består av anvendelsen av høye nivåer av radioaktivitet rettet mot kreftvev. Nettoresultatet av denne prosedyren er at det genetiske materialet i kreftceller blir ødelagt, gjør dem ute av stand til å fortsette å reprodusere. Dessverre er strålebehandling ikke den mest nøyaktige metoden, og omliggende friskt vev vil ofte bli skadet i prosessen.
Typer
p Det er to hovedtyper av strålebehandling , men bare en er et levedyktig middel for bekjempelse av magekreft. Den første typen, som ikke kan brukes i praksis i tilfelle av magekreft, består av den kirurgiske implantering av radioaktivt materiale innenfor kreftvev. Den andre typen er den eksternt program av radioaktive bølger (enten x-ray eller gamma) skutt inn i mageområdet av kroppen.
Bivirkninger

Ifølge American Cancer Society, er strålebehandling ikke uten bivirkninger. De hyppigst rapporterte bivirkningene stammer fra strålebehandling for å behandle magekreft er oppkast, kvalme, tretthet, diaré og hudirritasjon. I tillegg, hvis du også får kjemoterapi samtidig, kan strålebehandling forverre bivirkninger fra cellegift i tillegg.

helse

· Hvilken type sykdom er Lupus? 
· Hvordan forhindre håravfall Under Chemo Therapy 
· Hva er årsakene til mangel på energi i kvinner? 
· Hva er suksessraten av AA? 
· Slik fjerner Brown Age Spots 
· Hvordan Trust Strangers 
· Hva er inkubasjonstiden for Helvetesild? 
· 6 panikkanfall som vil sikre deg nøyaktig identifisere et angrep 100 Of The Tim…
· Hva er et ernæringsprogram? 
· Hvordan bruke peroxide å fjerne ørevoks