Hva er noen Konsekvenser av malignt melanom?

Melanomer er den mest alvorlige typen hudkreft. De kan utvikle ubemerket og spredt over hele kroppen. En implikasjon av melanom risikoen er at disse kreftformene må identifiseres tidlig. Livsstilsendringer kan redusere melanom risiko. Uvanlig Føflekker

Ifølge Mayo Clinic, hud føflekker med en uvanlig utseende som inkluderer en asymmetrisk form, en uregelmessig grensen og endringer i farge er mer sannsynlig å forårsake hudkreft. Melanom kan utvikle seg i føflekker som forandrer seg over tid og har en diameter som er større enn en fjerdedel av en tomme.
Skjulte melanomer

De fleste melanomer utvikle seg på områder av hud som er utsatt for sollys, men noen av disse kreftformene kan vokse ubemerket under en negl eller i munnen.

Diagnose

Årlig hud eksamener er en viktig måte å identifisere uvanlige føflekker. En hud biopsi av en unormal føflekk kan identifisere en melanom.
Behandling

Melanomer kan være vellykket behandlet ved kirurgisk fjerning av melanom fra huden. Kjemoterapi, strålebehandling og annen kreftbehandling kan også være nødvendig i tilfeller der kreften har spredd seg til andre områder av kroppen.
Prevention

Risikoen for melanom kan bli redusert med livsstilsendringer som å unngå utendørs solen mellom midten av morgenen og midt på ettermiddagen, iført solkrem og bruke beskyttende klær.

helse

· Frukt inneholder vitamin B 
· Hvordan gjenopprette fra en mini-Stroke 
· Hvordan behandle perifer nevropati 
· Kolon Renset: 4 ting du trenger å vite om A Natural Colon Cleanse Process 
· Slik håndterer overgangsalder humørsvingninger 
· Berberis Remedies
· Kyfose øvelser 
· Hvordan øke bevisstheten for Personlighetsforstyrrelser 
· Hvordan hjelpe eldre voksne takle Ensomhet 
· Abdominalt aortaaneurisme definisjon