Allergiske reaksjoner på narkotika

Når noen individer ta medikamenter for å behandle visse vilkår, kan kroppen lage en immunrespons mot medisinering. Når kroppen har en slik negativ reaksjon er personen sies å ha en allergisk reaksjon på stoffet. Folk kan være allergisk mot alle typer medisiner, og noen ganger effekten kan være livstruende. Årsaker

Antibiotika som penicillin og sulfa narkotika er blant de mer vanlige medisiner som forårsaker allergiske reaksjoner hos mennesker. Andre medisiner som kan forårsake reaksjoner inkluderer barbiturater, antiepileptika, lokalanestetika, insulin og jod, som kan finnes i røntgenkontrastmidler fargestoffer.
Symptomer

En person kan ha en rekke forskjellige symptomer som et resultat av en medikament allergi. Noen reaksjoner kan forårsake ubehag, for eksempel kløe, utslett, hevelse eller elveblest. Andre kan føre til at kroppen til å gå inn i anafylaktisk sjokk. Anafylaksi er en plutselig, alvorlig reaksjon på et allergen som påvirker hele kroppen og kan føre til døden. Symptomer på anafylaksi inkluderer, men er ikke begrenset til, magesmerter, kvalme, pustevansker, rask hjerterytme eller unormal hjerterytme, forvirring, sløret tale, blodtrykksfall eller besvimelse.
Identifikasjon

å finne ut om du har en bivirkning, vil en lege vanligvis observere og vurdere de symptomene du har. Noen ganger kan en hudtest kan anvendes for å bekrefte en diagnose. .
Behandling

Behandling for den allergiske reaksjonen er avhengig av sine symptomer og alvorlighetsgrad. I milde tilfeller muntlig eller aktuelle antihistaminer eller kortikosteroider kan være effektive. Bronchodilators kan være nødvendig hvis det er problemer med å puste. I tilfeller der allergi fører til at personen til å gå inn i anafylaktisk sjokk, kan adrenalin være nødvendig.
Forebygging /løsning
p Hvis du mistenker at du kan være å ha en allergisk reaksjon på et legemiddel, kontakt lege eller oppsøke legehjelp umiddelbart. Alltid la leger vet om tidligere medisinsk allergiske reaksjoner før du får behandling. Dette tillater dem å ta den beste beslutningen når gi omsorg for deg og kan redusere risikoen for å bli utsatt for den samme eller en lignende allergen i fremtiden.
Hensyn

Hvis du er klar over at du har et stoff allergi, er det til din fordel å bære denne informasjonen på din person hele tiden, i tilfelle det er noen gang en nødsituasjon der du trenger legehjelp. Noen mennesker slitasje halskjeder eller armbånd som inneholder denne informasjonen. Andre bærer et kort som identifiserer eventuelle medisinske tilstander og allergier.

helse

· Diabetiker & Nedsatt Diet 
· Hvordan blir jeg kvitt en kald sår raskt? 
· Hvordan vet jeg om en Nit Er Alive
· Restriksjoner med Lap Band 
· Matvarer som gjør ammet babyen Masete 
· The Medical Insurance gitt til ansatte i Metropolitan Life 
· Glutation bivirkninger 
· Hvordan utvikle en skole Emergency Response Communications Plan 
· Den atferd hos barn med ADD
· Hjemmelaget Colon Detox