Definisjon av Sundowner syndrom

Sundowner syndrom er en tilstand der mennesker opplever demens, uro og forvirring rundt den tiden solen går ned. Det er oftest sett hos personer under begynnelsen stadier av Alzheimers sykdom. Personer som lider av Sundowner syndrom er annerledes enn "vanlige" slitne mennesker fordi de er bare ute av stand til å fungere på kvelden uten omsorg fra en sykepleier eller en partner. Identifikasjon
p Det antas at Sundowner syndrom er sliten hjernens reaksjon på en dag full av stimuli at det ikke lenger kan håndtere. Snarere enn riktig beregne, går hjernen i overlast, forårsaker irritabilitet.
Bilder Andre symptomer

Meget negative tanker og depresjon er også symptomer på Sundowner syndrom.


Behandling

De fleste behandlinger for Sundowner syndrom er ment å ta symptomene. Anti-depressiva og beroligende midler er ofte foreskrevet. Legemidler som Aricept brukes til å hjelpe med kognitiv dysfunksjon.
Annen behandling

Oppmuntre folk med Sundowner er å ta naps i løpet av dagen og begrense mest aktivitet på dagtid har også bidratt til å redusere symptomer.
Lignende syndrom

Personer med sykehuset psykose, stress fra å være begrenset til et sykehus for lenge, kan utvise symptomer som ligner symptomer noen med Sundowner tallet, men mens sykehuset psykose kan plage alle aldre, er Sundowner er vanligvis begrenset til de eldre.

helse

· Leukemi Symptomer hos voksne 
· Hvordan vet jeg om du har Alzheimers 
· Vitamin K Foods & blodfortynnende 
· Advarsel Tegn på Lyn 
· Miracle Juicing å redusere høyt blodtrykk Naturligvis 
· Depresjon Psykoterapi Behandling 
· Leverskader Symptomer 
· Rettsmidler for Nedre Back Pain 
· Tips om hvordan du finner en god tannlege 
· Hvordan Care for noen med demens